Laptop için SSD seçimi

Ardabaris

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Laptopum için SSD bakıyordum ve PCI-e 4.0 bir SSD buldum 7000 mb/s yazma ve okuma hızlarına sahip bunu almak istiyorum ancak anakartıma uyumlu mu bir türlü anlayamadım.
AIDA64 ile baktım anakart sürümüm 3.0
Yol türü Intel Direct Media ınterface v3.0
SSD sürümüm de 3.0 ama X4 yazıyor.
Arabirim PCI-e 3.0 X4.
Kaç mb/s bir SSD kullanabilirim.
PCI-e 3.0x4 Max hızı soruyorum arkadaşlar anlamadığınız konularda cevap vermeyin ben grafiklere baktım ama 3.0x4 için anlayamadım anlayan biir Max mb/s hızı sorusunu cevaplasın.

Son düzenleme:
Merhaba.
Laptopum için SSD bakıyordum ve PCI-e 4.0 bir SSD buldum 7000 mb/s yazma ve okuma hızlarına sahip bunu almak istiyorum ancak anakartıma uyumlu mu bir türlü anlayamadım.
AIDA64 ile baktım anakart sürümüm 3.0
Yol türü Intel Direct Media ınterface v3.0
SSD sürümüm de 3.0 ama X4 yazıyor.
Arabirim PCI-e 3.0 X4.
Kaç mb/s bir SSD kullanabilirim.

Laptopun marka modelini Google'a yaz anakartını öğren sonrasında PCI-e 3.0 mı 4.0 mı destekliyor öğrenirsin ama tahminim PCI-e 3.0 Max değerlerinde MB/s okuma yazma kullanabilirsin.

Laptopun marka modelini Google'a yaz anakartını öğren sonrasında PCI-e 3.0 mı 4.0 mı destekliyor öğrenirsin ama tahminim PCI-e 3.0 Max değerlerinde MB/s okuma yazma kullanabilirsin.

İstersen marka modeli yaz ben bakayım.

İstersen marka modeli yaz ben bakayım.

Laptopum 3.0 zaten yukarıda ölçümleri yazdım bu değerlere göre kaç mb/s değer alabilirim dşye soruyorum yazıyı bir daha okuyun lütfen. araştırdım ama grafiklerden birşey anlamadım

Laptopum 3.0 zaten yukarıda ölçümleri yazdım bu değerlere göre kaç mb/s değer alabilirim dşye soruyorum yazıyı bir daha okuyun lütfen. Araştırdım ama grafiklerden bir şey anlamadım.

3500 MB-+300 okuma 3300 MB-+300 yazma en yüksek değerler.

Laptopum 3.0 zaten yukarıda ölçümleri yazdım bu değerlere göre kaç mb/s değer alabilirim dşye soruyorum yazıyı bir daha okuyun lütfen. Araştırdım ama grafiklerden bir şey anlamadım.

Oradaki X4 4 farklı cihaz girişi için kullanılır anlamında ses kartları Wi-Fi kartları falan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı