Laptop için termal macun önerisi

BARIŞ_09

Decapat
Daha fazla  
Monster Abra A5 v16.7.3 laptopu yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum ve herkesin tahmin edebileceği gibi sıcaklık değerleri berbat, sıcaklık problemini bir nebze çözebilmek için termal macun yenilemeyi düşündüm, önce termal macun yeniletmek için bakıma göndermeyi planlıyordum ama bu işlem çok uzun süreceği ve laptoptan çok fazla uzak kalmak istemediğim için bakıma göndermekten vazgeçtim ve kendim macun yenilemeye karar verdim.

Bir süredir termal macun araştırıyorum ama malum internet bilgi kirliliğiyle dolu, beynim çorba oldu, bir de pumpout diye bir şey varmış galiba bir bu eksikti, macunun çok kaliteli iyi soğutan ve uzun ömürlü olmasını istiyorum, tabii sıvı metal filan olmasın başıma bela olur, şimdilik aklımda Thermal Grizzly Kryonaut termal macun var, sizce bu macun nasıl, daha iyisi var mı, siz ne önerirsiniz?
Konuya hakim arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Thermal Grizzly Kryonaut veya Noctua NT-H2 düşünebilirsin. Dâhâ ucuza bulursan MX4 veya MX6 da iş görür.

Sıvı metal uygulaması ve bakımı zahmetli oluyor ama en iyi soğutma performansını sunmasına karşın olumsuz yönü soğutucu bloğu ile tepkimeye girmesi olabilir laptop için.

Thermal Macun ben bunu alacağım. Bende laptop thermal macun önerisi acacaktim. Sen açmışsın.

Thermal Grizzly Kryonaut kullandim pompout yaşıyorum.

Şuan gelen önerilerdekiler eskisinden daha iyi soğutma sağlarmı , bildiğim kadarıyla monster notebook laptoplarında thermal grizzly hydronaut kullanıyormuş ve bu macunun termal iletkenliği 11.8 kw ama şimdi önerilerde gelen macunların bazıları 8 kw , bu durumda soğutması yetersiz kalırmı ,daha iyi bir tavsiyeniz varmı , şimdilik aklıma hydronaut ve kyronaut var , ama kyronaut a bazıları laptoplarda pumpout oluyor diyor , hydronaut içinde aynısı geçerlimi , çok kararsız kalıyorum
@Ahmet Yener22
@Mustafaozkaya
@Baş-ül Adam
@ZCPS21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…