Laptop için termal macun önerisi

Selam, HP Victus kullanıyorum, Pump Out yapmayacak termal macun arıyorum.
PTM7950 al rahatına bak. 1 kere düzgün uygularsan senelerce değişmene gerek yok. Performansı çok iyi. Ve sıvı değil de pad şeklinde olduğundan pump out yapmaz. Yanında thermal putty almayı da unutmayın vramlar için. UTF8 öneririm onıun içinde ama U6Pro da olabilir.

PTM7950 al rahatına bak. 1 kere düzgün uygularsan senelerce değişmene gerek yok. Performansı çok iyi. Ve sıvı değil de pad şeklinde olduğundan pump out yapmaz. Yanında thermal putty almayı da unutmayın vramlar için. UTF8 öneririm onıun içinde ama U6Pro da olabilir.
Nasıl yani, Termal ped mi kullanayım? Neden hocam?

PTM7950 alın. Termal macunlar laptoplarda pump out etkisi yaratıyor. PTM7950 laptoplar için biçilmiş kaftan ve çok sağlam gerçekten. Ben de 2.bakımımda ilk kez PTM7950 denedim ve çok memnunum. Tek eksisi Türkiye'de satışı yok Aliexpress üzerinden bulup almanız gerekiyor. İlla macun alacaksanız da Pullsar Pullwark Bold öneririm.

Arkadaş açıklamış işte zaten? Nereyi anlamadın ya da tam olarak neyi soruyorsun?

Termal ped olduğu için, macun gibi akışkan falan değil. Koyacaksın kalacak orada sabit. Macun döksen sağa sola taşacak, ısındıkça akacak gidecek.

PTM7950 faz değişken bir macun. Isınınca sıvı hale geçiyor, soğuyunca katışalıyor. Böyle olunca da pump out olmuyor diğer macunlar gibi.

Alternatif olarak Pullsar Pullwark Bold bakılabilir. Kendim de kullanıyorum uzun süredir memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı