LogStormKing Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #1 Daha önce hiç laptop için macun araştırmamıştım. Galiba biraz daha katı olması gerekiyormuş laptopta .F/P önerisi olan var mı?
Daha önce hiç laptop için macun araştırmamıştım. Galiba biraz daha katı olması gerekiyormuş laptopta .F/P önerisi olan var mı?
Whipman Hectopat Katılım 9 Eylül 2023 Mesajlar 1.318 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Radeon RX 9070 XT, Ryzen 7 9700X Eight Core Processor, Kingston NW2 500GB M2 SDD. 360MM PHANTOM SPİRİT SUPER COOLİNG SOĞUTMA Cinsiyet Erkek Meslek Kırbaççı 1 Mayıs 2025 #2 LogStormKing dedi: Daha önce hiç laptop için macun araştırmamıştım. Galiba biraz daha katı olması gerekiyormuş laptopta .F/P önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Macun laptoplarda verimli değil, PTM 7950, veya thermal right Helios öneririm. Termal pad uygulaman daha mantıklı olur.
LogStormKing dedi: Daha önce hiç laptop için macun araştırmamıştım. Galiba biraz daha katı olması gerekiyormuş laptopta .F/P önerisi olan var mı? Genişletmek için tıkla... Macun laptoplarda verimli değil, PTM 7950, veya thermal right Helios öneririm. Termal pad uygulaman daha mantıklı olur.
LogStormKing Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2025 #3 Whipman dedi: Macun laptoplarda verimli değil, PTM 7950, veya thermal right Helios öneririm. Termal pad uygulaman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum termal pad ı deneyeceğim teşekkürler.
Whipman dedi: Macun laptoplarda verimli değil, PTM 7950, veya thermal right Helios öneririm. Termal pad uygulaman daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum termal pad ı deneyeceğim teşekkürler.