Laptop için termal macun önerisi

Boran.o

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde 2 senedir kullandığım HP Victus 16 D1050NT laptopum var. 4 GB VRAM'i olması dışında her şeyinden memnunum ve bir süre daha kullanacağım. Yakın zamanda garantisi bitiyor ve garanti bittikten sonra kendim bakım yapmak istiyorum. Kasayı açıp temizleyip termal macun yenileyip kapatacağım. Pump out yapmayacak termal macun önerileriniz var mıdır? Termal macun piyasasını pek bilmediğim için bütçe belirtmiyorum soğutması iyi pump out yapmayacak macun önerilerinize bakacağım. Teşekkürler şimdiden.

Hocam bunu işlemci ve ekran kartının üstüne yapıştıracağım değil mi? Bir de Türkiye'den alabilir miyim bunu? Alamıyorsam Türkiye'den alabileceğim bir macun var mıdır bunun kadar iyi?

Aynen öyle CPU ve GPU üzerine uygulayacaksın. Thermalright heilos var ama stokta yok. AliExpress üzerinden alman lazım PTM7950'yi.

Aynen öyle CPU ve GPU üzerine uygulayacaksın. Thermalright heilos var ama stokta yok. AliExpress üzerinden alman lazım PTM7950'yi.

Sağ olun hocam öneri için yakın zamanda alacağım sonuçları paylaşırım burada.

Hocam thermal grezly ile sizin önerdiğiniz arasında fark var mıdır? Thermal grezly pump out yapar mı? Ve hangisi daha iyi soğutur?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı