A1peren
Megapat
Thermalright TFX bakabilirsiniz. Katı bir macun.Pedleri ilk defa duydum, macun olarak peki ne alabilirim? Beni üzmeyecek.
Thermalright TFX bakabilirsiniz. Katı bir macun.Pedleri ilk defa duydum, macun olarak peki ne alabilirim? Beni üzmeyecek.
MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da.MX 6 iyi bence. MX 4 pump out yapabilir sizin dediğiniz gibi.
Thermalright tfx bakabilirsiniz. Katı bir macun.
MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da.
Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun?Hocam bir macuna o kadar para vermek istemem. Maksimum 500 TL verebilirim.
Hocam peki sizce ne alabilirim macun olarak.
Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun?
Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok.Hiç kullanmadım ve duymadım sizce daha iyi mi olur?
Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok.
Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır.Peki sıcaklığı düşürmede daha iyi mi olur? Yazları çok sıkıntı çıkartıyor çünkü. Yanına bir laptop soğutucu da almak istiyorum.
Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.