A1peren Megapat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 5.740 Çözümler 122 Yer İzmir 19 Temmuz 2025 #11 RedBuL dedi: Pedleri ilk defa duydum, macun olarak peki ne alabilirim? Beni üzmeyecek. Genişletmek için tıkla... Thermalright TFX bakabilirsiniz. Katı bir macun.
RedBuL dedi: Pedleri ilk defa duydum, macun olarak peki ne alabilirim? Beni üzmeyecek. Genişletmek için tıkla... Thermalright TFX bakabilirsiniz. Katı bir macun.
marcelined Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 176 19 Temmuz 2025 #12 Goblinhan_Yıkan dedi: MX 6 iyi bence. MX 4 pump out yapabilir sizin dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da.
Goblinhan_Yıkan dedi: MX 6 iyi bence. MX 4 pump out yapabilir sizin dediğiniz gibi. Genişletmek için tıkla... MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da.
R RedBuL Picopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #13 A1peren dedi: Thermalright tfx bakabilirsiniz. Katı bir macun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir macuna o kadar para vermek istemem. Maksimum 500 TL verebilirim. marcelined dedi: MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ne alabilirim macun olarak.
A1peren dedi: Thermalright tfx bakabilirsiniz. Katı bir macun. Genişletmek için tıkla... Hocam bir macuna o kadar para vermek istemem. Maksimum 500 TL verebilirim. marcelined dedi: MX6 laptop için uygun değil. Kısa sürede pump out yapıyor o da. Genişletmek için tıkla... Hocam peki sizce ne alabilirim macun olarak.
marcelined Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 176 19 Temmuz 2025 #14 RedBuL dedi: Hocam bir macuna o kadar para vermek istemem. Maksimum 500 TL verebilirim. Hocam peki sizce ne alabilirim macun olarak. Genişletmek için tıkla... Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun?
RedBuL dedi: Hocam bir macuna o kadar para vermek istemem. Maksimum 500 TL verebilirim. Hocam peki sizce ne alabilirim macun olarak. Genişletmek için tıkla... Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun?
R RedBuL Picopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #15 marcelined dedi: Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım ve duymadım sizce daha iyi mi olur?
marcelined dedi: Noctua NT-H1 alabilirsin macun olarak. Termal ped niye isremiyorsun? Genişletmek için tıkla... Hiç kullanmadım ve duymadım sizce daha iyi mi olur?
marcelined Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 176 19 Temmuz 2025 #16 RedBuL dedi: Hiç kullanmadım ve duymadım sizce daha iyi mi olur? Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok.
RedBuL dedi: Hiç kullanmadım ve duymadım sizce daha iyi mi olur? Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok.
R RedBuL Picopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #17 marcelined dedi: Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok. Genişletmek için tıkla... Peki sıcaklığı düşürmede daha iyi mi olur? Yazları çok sıkıntı çıkartıyor çünkü. Yanına bir laptop soğutucu da almak istiyorum.
marcelined dedi: Evet daha iyi olur. Termal macunlardan daha uzun ömürlü ve pump out gibi risk yok. Genişletmek için tıkla... Peki sıcaklığı düşürmede daha iyi mi olur? Yazları çok sıkıntı çıkartıyor çünkü. Yanına bir laptop soğutucu da almak istiyorum.
marcelined Picopat Katılım 18 Temmuz 2025 Mesajlar 176 19 Temmuz 2025 #18 RedBuL dedi: Peki sıcaklığı düşürmede daha iyi mi olur? Yazları çok sıkıntı çıkartıyor çünkü. Yanına bir laptop soğutucu da almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır.
RedBuL dedi: Peki sıcaklığı düşürmede daha iyi mi olur? Yazları çok sıkıntı çıkartıyor çünkü. Yanına bir laptop soğutucu da almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır.
R RedBuL Picopat Katılım 19 Temmuz 2025 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2025 #19 marcelined dedi: Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... 1000 TL'yi aşmaz ise güzel olur. Hocam az önce dediğiniz macun sanırım yurt dışından geliyor. Kargo süresi çok uzun. Benim öyle bir vaktim yok. Ped olarak önerdiğiniz bir şey var mıdır? Pedi bir de nasıl kullanıyoruz? Bu ürün beni üzer mi? Son düzenleme: 20 Temmuz 2025
marcelined dedi: Evet daha iyi olur. Laptop soğutucu için aklınızda bir bütçe var mı? Stant bile işinize yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... 1000 TL'yi aşmaz ise güzel olur. Hocam az önce dediğiniz macun sanırım yurt dışından geliyor. Kargo süresi çok uzun. Benim öyle bir vaktim yok. Ped olarak önerdiğiniz bir şey var mıdır? Pedi bir de nasıl kullanıyoruz? Bu ürün beni üzer mi?