Laptop için termal pad önerisi

Emir AKBAŞ

Megapat
Yer
Mordor
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 3050
Ram: Kingston 2*8 GB DDR4 3200 MHZ
Meslek
Web developer
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5-6 ay önce Acer Nitro 5 laptopumun stock termal Putty'lerini söküp idarelik termal macun sürmüştüm. Fakat bu idare ettiğim süreyi aştığımı düşündüğümden, termal pad arayışı içerisindeyim. Fakat termal putty mi alsam yoksa termal pad mi emin olamadım. Eğer termal pad alırsam kaç mm kalınlık olması gerekiyor?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 5-6 ay önce Acer Nitro 5 laptopumun stock termal Putty'lerini söküp idarelik termal macun sürmüştüm. Fakat bu idare ettiğim süreyi aştığımı düşündüğümden, termal pad arayışı içerisindeyim. Fakat termal putty mi alsam yoksa termal pad mi emin olamadım. Eğer termal pad alırsam kaç mm kalınlık olması gerekiyor?
thermal putty sipariş etmelisin. devrelerin üzerine uygula-kapat-2 hafta sonra tekrar aç ve sündürmeden yerinden kaldır- kumpas ile kalınlık ölç- en ama en doğru mm ihtiyacını tespit etmiş olursun. sonrasında kaliteli termal pad sipariş edersen -konforu doya doya yaşarsın.

Dostum ne yaptın mm konusunu ben de aynı sorundan muzdaribim

Direkt termal putty alıp sürdüm ve onu kullanmaya devam ediyorum. Şimdilik bir sorun yok ve soğutması da gayet iyi :)

Ürünün Link'i

Ne zamandır kullanıyorsun acaba ömrü ne kadar forumda iyi yorum yapmayan birkaç kişiyi gördümde. Zaten 3 tane PuTTY var satılan 3'ünde de kötü yorum gördüğümden tereddütte kaldım pade yöneldim onun da ölçüsü iş...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı