Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 28 Haziran 2020 #1 Merhaba. Laptopum için tornavida arıyorum ama hangisini satın alacağımı bilmiyorum. Şu linkteki tornavida işimi görür mü acaba? 31 Parça Elektronik Saat Tamir Yumurta Tornavida Uç Seti Takımı Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2020
Merhaba. Laptopum için tornavida arıyorum ama hangisini satın alacağımı bilmiyorum. Şu linkteki tornavida işimi görür mü acaba? 31 Parça Elektronik Saat Tamir Yumurta Tornavida Uç Seti Takımı
The Butcher of Blaviken Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 2.222 Makaleler 4 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #2 Muhtemelen işini görecektir. Arkadaşlarımdan biri de buna benzer bir set kullanıyordu.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 28 Haziran 2020 #3 Özellikle hafif ve küçük vidalar kullanıldığı için dizüstülerde mutlaka Manyetik uçlu(mıknatıslı) tornavida kullanılmasını tavsiye ederim.
Özellikle hafif ve küçük vidalar kullanıldığı için dizüstülerde mutlaka Manyetik uçlu(mıknatıslı) tornavida kullanılmasını tavsiye ederim.
Atamerov Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #4 Marshmello dedi: Merhaba. Laptopum için tornavida arıyorum ama hangisini satın alacağımı bilmiyorum. Şu linkteki tornavida işimi görür mü acaba? 31 Parça Elektronik Saat Tamir Yumurta Tornavida Uç Seti Takımı Genişletmek için tıkla... Bende aynısını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. LayThese dedi: Özellikle hafif ve küçük vidalar kullanıldığı için dizüstülerde mutlaka manyetik uçlu(mıknatıslı) tornavida kullanılmasını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu tornavida seti uçları mıknatıslı kendim kullanıyorum.
Marshmello dedi: Merhaba. Laptopum için tornavida arıyorum ama hangisini satın alacağımı bilmiyorum. Şu linkteki tornavida işimi görür mü acaba? 31 Parça Elektronik Saat Tamir Yumurta Tornavida Uç Seti Takımı Genişletmek için tıkla... Bende aynısını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. LayThese dedi: Özellikle hafif ve küçük vidalar kullanıldığı için dizüstülerde mutlaka manyetik uçlu(mıknatıslı) tornavida kullanılmasını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Bu tornavida seti uçları mıknatıslı kendim kullanıyorum.
Marshmello Kilopat Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 260 Çözümler 1 28 Haziran 2020 #5 Atamerov dedi: Bende aynısını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Bu tornavida seti uçları mıknatıslı kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin tornavidanız ile aynısı olduğuna emin misiniz? Bu yorumda mıknatıs olmadığını söylüyor. Dosya Ekleri te.PNG 4,6 KB · Görüntüleme: 127
Atamerov dedi: Bende aynısını kullanıyorum memnunum tavsiye ederim. Bu tornavida seti uçları mıknatıslı kendim kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin tornavidanız ile aynısı olduğuna emin misiniz? Bu yorumda mıknatıs olmadığını söylüyor.
Atamerov Hectopat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 192 Çözümler 1 Yer Diyarbakır Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Haziran 2020 #6 Marshmello dedi: Hocam sizin tornavidanız ile aynısı olduğuna emin misiniz? Bu yorumda mıknatıs olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Benimki mıknatıslı demek ki aynı alet değil fakat görüntü ve uçlar aynı.
Marshmello dedi: Hocam sizin tornavidanız ile aynısı olduğuna emin misiniz? Bu yorumda mıknatıs olmadığını söylüyor. Genişletmek için tıkla... Benimki mıknatıslı demek ki aynı alet değil fakat görüntü ve uçlar aynı.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 28 Haziran 2020 #7 Mıknatıslı gövde yazıyor özelliklerinde.
ihydrogeni Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.628 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Tasaarım Müh. 28 Haziran 2020 #8 Tornavidanın metal ucuna bir mıknatıs takmak zor değil... İşiniz görülsün yeter.
SunSet Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Mayıs 2015 Mesajlar 8.896 Çözümler 62 28 Haziran 2020 #9 Tornavida hiçte iyi gözükmüyor, sanki ilerde uçları soyulacak ve vidaya zarar verecek gibi duruyor. Xiaomi gibi vidalardan alın kaliteli ve biraz paraya da kıyın.
Tornavida hiçte iyi gözükmüyor, sanki ilerde uçları soyulacak ve vidaya zarar verecek gibi duruyor. Xiaomi gibi vidalardan alın kaliteli ve biraz paraya da kıyın.