Laptop icin USB hub onerisi

Daha fazla  
İyi Sosyaller laptopumun Type-C portlarindan birini USB huba cevirmek istiyorum. Hazir indirimler de varken Amazon'dan onerebileceginiz kullandiginiz hub var mi? USB ve Type-C girişi olmasi yeterli HDMI kart okuma vs gerek yok. Teşekkürler. Piyasasini bilmemekle beraber 500-600TL bütçem var diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi Sosyaller laptopumun Type-C portlarindan birini USB huba cevirmek istiyorum. Hazir indirimler de varken Amazon'dan onerebileceginiz kullandiginiz hub var mi? USB ve Type-C girişi olmasi yeterli HDMI kart okuma vs gerek yok. Teşekkürler. Piyasasini bilmemekle beraber 500-600TL bütçem var diyebilirim.

Hocam şunlardan uzak durmanızı öneriyorum benim işimi görmüştü ama sağlam bir çoğaltıcı değil 2 tane port dolu olunca bozulmaya başlıyor tuşları içine giriyor. Bunlardan almanızı önermem.

1699883544547.png

Hocam şunlardan uzak durmanızı öneriyorum benim işimi görmüştü ama sağlam bir çoğaltıcı değil 2 tane port dolu olunca bozulmaya başlıyor tuşları içine giriyor. Bunlardan almanızı önermem.

Eki Görüntüle 2013111

Gidip tanıdık diye bir telefoncudan almıştım 2 tane aleti aynı anda takınca hiçbirini okumuyor 1 tane takmak lazım o zamanda bir amacı yok :D

Eki Görüntüle 2013111
Yok bunlardan var daha once kullanmiştim zaten rezil bisey.

Bunu ben de gördüm muhtemelen bunu alicam ama niye dp çıkışı var anlamis degilim kullanmam muhtemeln, boşa yer kapliyor

Ugreen ürünleri güzeldir işine yarayan modellere bakıp tercih edebilirsin.
Bu nasil sizce, tam istedigim gibi, boş girişleri de yok. Bu arada pc ekipmanlarini, kulaklik klavye maus , buna baglasam sorun yasar miyim? Aktarim hizi da yüksek görünüyor flas bellek de takabilirim
Amazon.com.tr

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı