Laptop için USB ses kartı önerisi

DuMBkNuckle

Hectopat
Daha fazla  
Evet arkadaslar ben G230 headsetine sahibim ama mikrofonundan memnun degilim. Ses kartim kotu ve mikrofon gurultu tutmuyor. Bass'i en aza indirince skypede karsidaki kisiye cok az ses geliyor ve videolarda da boyle... Video cekiyorum bir de :D
Yani kisacasi ses karti lazim (laptop kullaniyorum sanirsam usb seklinde oluyorlar). O cizirti olmali. Uygun fiyata kaliteli ses karti onerinizi bekliyorum :)
Sesimin de az olmasini istemiyorum suan realtek driveriyle idare ediyorum (indirdim :D)
Butcemi belirlemedim ama uygun olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Asus Xonar U3 USB kart'ı alabilirsin. Çok pratik ve kullanışlı göründü bana :)

closed.jpg

Peki mikrofon sesi İletme kaliteli mi :D
Ve driver vs gerekir mi yoksa tak calistir mi :)

Asus kalitesi, sizce ? Bunun Pci-E kartları Technopat Youtube hesabında kullanıcı yorumu videosu var. Çok memnun kaldılar. Sonuçta Xonar kart :). Driver gerekli olucaktır. Kutusundan çıkarsa CD oradan kurup önce tanıtın kart'ı, sonra Asus'un sitesinden en güncel sürümünü indir :).

Evet arkadaslar ben G230 headsetine sahibim ama mikrofonundan memnun degilim. Ses kartim kotu ve mikrofon gurultu tutmuyor. Bass'i en aza indirince skypede karsidaki kisiye cok az ses geliyor ve videolarda da boyle... Video cekiyorum bir de :D
Yani kisacasi ses karti lazim (laptop kullaniyorum sanirsam usb seklinde oluyorlar). O cizirti olmali. Uygun fiyata kaliteli ses karti onerinizi bekliyorum :)
Sesimin de az olmasini istemiyorum suan realtek driveriyle idare ediyorum (indirdim :D)

Bak sana öneri Usb Ses Kartı 5.1 3d Sound Usb Harici Ses Kartı GittiGidiyor'da 147046929 bunu al he çok ucuz ve kullanışlı tavsiye ederim ben alacam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı