Laptop için uygun RAM önerisi

Hocam peki arkadaşın önerdiği Crucial markası alırsam bir sıkıntı olur mu CL konusunda vs. uyumlu mu o RAM?
Değerler aynı. Crucial de iyi markadır ama bir ihtimal yine uyumsuzluk olabilir. Alırsın takarsın 2 haftaya kadar sorun çıkmaz ise kullan. 2 hafta içinde mavi ekran falan alırsın muhtemelen aldığın RAM uyuşmadı iade yollarsın.

Hocam şu an Trendyol'da ufak bir açık var dili Azerbaycan yapınca bayağı indirim oluyor 1300 olan RAM 700'e geldi alıp denesem iade konusunda sıkıntı çıkar mı onu düşünüyorum şu an ama lacak gibiyim.

Kral ne yaptın Bilemedim şimdi sorun çıkmasın açık yüzünden.

Forumda konusunu gördüm hocam. Diğer: Trendyol %40 indirim peki şu nasıl direkt aynı marka 8x2 900'e geliyor. Crucial 16gb (2X8GB) 3200mhz Ddr4 Ct2k8g4sfra32a Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Kral tamam denersin. 2x8 rami ne yapcaksin? Zaten sende 1x16 var 1 tane daha 16 lazım.

Kral tamam denersin. 2x8 rami ne yapcaksin? Zaten sende 1x16 var 1 tane daha 16 lazım.
Al.

Kral tamam denersin. 2x8 RAM'i ne yapacaksın? Zaten sende 1x16 var 1 tane daha 16 lazım.

Hocam haklısnız da şöyle düşünmüştüm elimdeki tek 16'yı satarım ama dediğiniz gibi en iyisi denemek en kötü iade ederim peki iade almama gibi bir durum olur mu?

Hocam haklısnız da şöyle düşünmüştüm elimdeki tek 16'yı satarım ama dediğiniz gibi en iyisi denemek en kötü iade ederim peki iade almama gibi bir durum olur mu?
Trendyol alacaksan attım linki. İade alırlar gerekirse kanıt sunarsın mavi ekran hatasını falan yollarsın. Ama değerler aynı pek sorun çıkacağını sanmam.

Trendyol alacaksan attım linki. İade alırlar gerekirse kanıt sunarsın mavi ekran hatasını falan yollarsın. Ama değerler aynı pek sorun çıkacağını sanmam.

Teşekkür ediyorum hocam bunu alıyorum sıkıntı olursa dediğiniz gibi yaparım.

RAM'larda sıkıntı çıkarmadan iade alıyorlar, ben de 2 kere Kingston RAM değişime yolladım sıkıntı çıkmadı, 3.de de bozuk gelince iade ettim farklı bir marka aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…