Frxzby Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 201 Yer Bartın Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2021 #1 HP laptopu bir türlü soğuk tutamıyorum. Sizce şu soğutucu nasıl? Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2021
HP laptopu bir türlü soğuk tutamıyorum. Sizce şu soğutucu nasıl? Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Siyah Martı Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 17.020 Çözümler 86 19 Mart 2021 #2 Parayı kaliteli bir termal macuna yatırmak daha iyi olabilir.
Memo1259 Centipat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #3 Frxzby dedi: HP laptopu bir türlü soğuk tutamıyorum. Sizce şu soğutucu nasıl? Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O soğutucuyu kullanmıştım ilk günlerde iyiydi ama 1 hafta sonra düşük ayarda takılı kaldı. Almanızı önermem farklı bir soğutucu alabilirsiniz.
Frxzby dedi: HP laptopu bir türlü soğuk tutamıyorum. Sizce şu soğutucu nasıl? Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Alfais 5048 Laptop Vakumlu Gaming Soğtucu Fan Cooler Coolcold yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... O soğutucuyu kullanmıştım ilk günlerde iyiydi ama 1 hafta sonra düşük ayarda takılı kaldı. Almanızı önermem farklı bir soğutucu alabilirsiniz.