G gokdenizkeskin Decapat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 4 16 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, ben laptop'uma ikinci bir depolama için dönüştürücü taktım ama 1 TB harddiskimi görmedi. Her şeyi doğru yaptım yardımcı olur musunuz
Merhaba arkadaşlar, ben laptop'uma ikinci bir depolama için dönüştürücü taktım ama 1 TB harddiskimi görmedi. Her şeyi doğru yaptım yardımcı olur musunuz
E Eren Bulut Decapat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 14 16 Mayıs 2020 #2 Bios'tan 2. diski tanıtmayı deneyin.
KingoElnic Kilopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2020 #3 Disk yöneticisine girin muhtemelen orda gözükecektir biçimlendirince gelir.
G gokdenizkeskin Decapat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 4 16 Mayıs 2020 #4 Eren Bulut dedi: BIOS'tan 2. diski tanıtmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım Lenovo Ideapad 500 laptopumun modeli. KingoElnic dedi: Disk yöneticisine girin muhtemelen orda gözükecektir biçimlendirince gelir. Genişletmek için tıkla... diski önceden kullandım direk gelmesi gerekiyor zaten onada baktım yoktu
Eren Bulut dedi: BIOS'tan 2. diski tanıtmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım Lenovo Ideapad 500 laptopumun modeli. KingoElnic dedi: Disk yöneticisine girin muhtemelen orda gözükecektir biçimlendirince gelir. Genişletmek için tıkla... diski önceden kullandım direk gelmesi gerekiyor zaten onada baktım yoktu
E Eren Bulut Decapat Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 14 16 Mayıs 2020 #5 gokdenizkeskin dedi: Nasıl yapacağım Lenovo Ideapad 500 laptopumun modeli. diski önceden kullandım direk gelmesi gerekiyor zaten onada baktım yoktu Genişletmek için tıkla... Lenovo Bios a girme veya pc modelinizi yazarak aratırsanız bios a nasıl girebileceğiniz bulabilirsiniz.
gokdenizkeskin dedi: Nasıl yapacağım Lenovo Ideapad 500 laptopumun modeli. diski önceden kullandım direk gelmesi gerekiyor zaten onada baktım yoktu Genişletmek için tıkla... Lenovo Bios a girme veya pc modelinizi yazarak aratırsanız bios a nasıl girebileceğiniz bulabilirsiniz.
G gokdenizkeskin Decapat Katılım 9 Mayıs 2019 Mesajlar 4 16 Mayıs 2020 #6 Eren Bulut dedi: Lenovo Bios a girme veya pc modelinizi yazarak aratırsanız bios a nasıl girebileceğiniz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... biliyorum nasıl girecceğimi bana nasıl tanıtacağımı anlat
Eren Bulut dedi: Lenovo Bios a girme veya pc modelinizi yazarak aratırsanız bios a nasıl girebileceğiniz bulabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... biliyorum nasıl girecceğimi bana nasıl tanıtacağımı anlat