Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 13 Aralık 2024 #1 Laptopuma harici monitör bağladım, laptop ekranını nasıl ikinci ekran olarak kullanabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2024
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.926 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #2 Ayarı böyle yapın.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 13 Aralık 2024 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Ayarı böyle yapın. Eki Görüntüle 2373710 Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim?
YüzbaşıJohnPrice dedi: Ayarı böyle yapın. Eki Görüntüle 2373710 Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim?
B Berk Demiray Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 662 Çözümler 36 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro AN515-43 İşlemci: AMD Ryzen 5 3550H Ekran Kartı: GTX1650 4GB 16GB Ram 256GB SSD 500GB + 1TB HDD Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #4 Ekran ayarlarından monitörünüzü seçip, bunu ana ekranım yap seçeneğini işaretleyin.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.443 Makaleler 6 Çözümler 512 Yer İstanbul 13 Aralık 2024 #5 Oguzh4nn dedi: Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Az önce değiştirdiğiniz ayarın hemen altına bakın. Sayfanın üst kısmından seçili monitörü değiştirebilirsiniz.
Oguzh4nn dedi: Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Az önce değiştirdiğiniz ayarın hemen altına bakın. Sayfanın üst kısmından seçili monitörü değiştirebilirsiniz.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.926 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2024 #6 Oguzh4nn dedi: Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ana monitörü seçip bunu ana ekranım yap deyin.
Oguzh4nn dedi: Hocam yaptım ama, ana ekranımın monitör olmasını istiyorum açtığım şeyler orada açılsın vb. Nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Ana monitörü seçip bunu ana ekranım yap deyin.
Oguzh4nn Hectopat Katılım 19 Ağustos 2023 Mesajlar 1.142 Çözümler 8 13 Aralık 2024 #7 Galiba oldu hocam teşekkürler. Berk Demiray dedi: Ekran ayarlarından monitörünüzü seçip, bunu ana ekranım yap seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Az önce değiştirdiğiniz ayarın hemen altına bakın. Sayfanın üst kısmından seçili monitörü değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 2373715 Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Ana monitörü seçip bunu ana ekranım yap deyin. Genişletmek için tıkla...
Galiba oldu hocam teşekkürler. Berk Demiray dedi: Ekran ayarlarından monitörünüzü seçip, bunu ana ekranım yap seçeneğini işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Vavien. dedi: Az önce değiştirdiğiniz ayarın hemen altına bakın. Sayfanın üst kısmından seçili monitörü değiştirebilirsiniz. Eki Görüntüle 2373715 Genişletmek için tıkla... YüzbaşıJohnPrice dedi: Ana monitörü seçip bunu ana ekranım yap deyin. Genişletmek için tıkla...