reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #1 Laptop bir anda 2. SSD'yi görmemeye başladı. Hiçbir şekilde laptop hasar almadı veya ayar değiştirilmedi. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-11-17 183221.png 47,6 KB · Görüntüleme: 32 a,.png 31,5 KB · Görüntüleme: 29
Laptop bir anda 2. SSD'yi görmemeye başladı. Hiçbir şekilde laptop hasar almadı veya ayar değiştirilmedi.
syrewx05 Centipat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 515 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #2 Hocam sebebini bilmiyorum fakat laptop'ta boş ssd slotunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?
reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #3 syrewx05 dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat laptopta boş SSD slotunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Açıp bakabilirsin ya da laptop özelliklerinde yazıyordur.
syrewx05 dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat laptopta boş SSD slotunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Açıp bakabilirsin ya da laptop özelliklerinde yazıyordur.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #4 reqget dedi: Laptop bir anda 2. SSD'yi görmemeye başladı. Hiçbir şekilde laptop hasar almadı veya ayar değiştirilmedi. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu?
reqget dedi: Laptop bir anda 2. SSD'yi görmemeye başladı. Hiçbir şekilde laptop hasar almadı veya ayar değiştirilmedi. Genişletmek için tıkla... BIOS'ta gözüküyor mu?
reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #5 Einstein dedi: BIOS'ta gözüküyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır gözükmüyor.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #6 reqget dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? syrewx05 dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat laptopta boş SSD slotunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, yardımcı olurlar.
reqget dedi: Hayır gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? syrewx05 dedi: Hocam sebebini bilmiyorum fakat laptopta boş SSD slotunun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz? Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın, yardımcı olurlar.
reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #7 Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? Yeni konu açın, yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... böyle Dosya Ekleri b.png 31,2 KB · Görüntüleme: 22
Einstein dedi: Aygıt yöneticisi>disk sürücüleri kısmını atar mısın? Yeni konu açın, yardımcı olurlar. Genişletmek için tıkla... böyle
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #8 reqget dedi: Böyle. Genişletmek için tıkla... SSD modeli neydi?
reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #9 Einstein dedi: SSD modeli neydi? Genişletmek için tıkla... Modelini hatırlamıyorum ama 1 TB M.2 SSD idi.
Einstein dedi: SSD modeli neydi? Genişletmek için tıkla... Modelini hatırlamıyorum ama 1 TB M.2 SSD idi.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #10 reqget dedi: Modelini hatırlamıyorum ama 1 TB M.2 SSD idi. Genişletmek için tıkla... İsterseniz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Düzelmez ise SSD bozulmuş olabilir.
reqget dedi: Modelini hatırlamıyorum ama 1 TB M.2 SSD idi. Genişletmek için tıkla... İsterseniz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Düzelmez ise SSD bozulmuş olabilir.