reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 Einstein dedi: İsterseniz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Düzelmez ise SSD bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir anda bozulur mu böyle hiç hasar almadı laptop.
Einstein dedi: İsterseniz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Düzelmez ise SSD bozulmuş olabilir. Genişletmek için tıkla... Bir anda bozulur mu böyle hiç hasar almadı laptop.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.995 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #12 reqget dedi: Bir anda bozulur mu böyle hiç hasar almadı laptop. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Siz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
reqget dedi: Bir anda bozulur mu böyle hiç hasar almadı laptop. Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum. Siz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin.
reqget Hectopat Katılım 22 Kasım 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #13 Einstein dedi: Bilemiyorum. Siz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral çıkarıp taktım geldi geri ama savit duran laptopta garip geldi.
Einstein dedi: Bilemiyorum. Siz SSD'yi çıkarıp tekrar takmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Eyvallah kral çıkarıp taktım geldi geri ama savit duran laptopta garip geldi.