Laptop ile CS2'de FPS düşmesi var

fedoflex

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba.

Max ms 330 civarı oluyor ve FPS düşmesi yiyorum. Oyun içinde her 3-4 dakikada bir oluyor.

CPU sıcaklığım da böyle. Ben 2-3 kere termal macunu yeniledim. Thermal Grizzly'nin bir modeliydi.

Acaba sıcaklığın yükselmesinden dolayı mı FPS düşmesi yiyorum? Yoksa başka donanımsal bir sıkıntı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen ısınmadan kaynaklı throttle yiyorsunuz hocam. Bu derecelerde FPS düşüşleri yaşamanız gayet normal. En son laptop bakımını ne zaman yaptınız?

Cihazı 2022'de aldım. O zamandan beri sadece kendim 2 kere termal macununu değiştirdim. Başkada bakım yaptırmadım.

Thermal Grizzly hangi modeli o öyle, en kaliteli marka yani .

Cihazı 2022'de aldım. O zamandan beri sadece kendim 2 kere termal macununu değiştirdim. Başka da bakım yaptırmadım.

Tekrar bakıma yollamakta fayda var hocam. Ben CS2'de 70 derece üstüne çıkmadım hiç 200FPS civarı alabiliyorum.

Thermal Grizzly hangi modeli o öyle, en kaliteli marka yani.

Aeronaut hocam.

Fan temizliği ve fanın hava atığı çıkışları temizlediniz mi?

Temizledim ama ev şartlarıyla.

Tekrar bakıma yollamakta fayda var hocam. Ben CS2'de 70 derece üstüne çıkmadım hiç 200FPS civarı alabiliyorum.

Hocam ben hiç bakıma yollamadım. Termal macunuda evde YouTube'dan bakarak değiştirdim.

Bir de benim laptopumun kasası gaming laptop tarzı değil. İçinde RTX3050 var ama ne fan hız ayarı yapabiliyorum ne de fanın yeterli çalıştığını düşünüyorum. İlk aldığımda bile CSGO'da 84-85 derecelerdeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…