Laptop ile monitör en verimli hangi ayarda kullanılır?

Makaleler
13
Yer
Edirne
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Anakart-
ASUS Prime B650M-R

-CPU-
AMD Ryzen 5 7500F

-Soğutma-
Thermalright Phantom Spirit 120 SE

-GPU-
Zotac RTX 4070 Super

-RAM-
Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30

-SSD-
Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD
Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD

-Kasa-
Corsair 3000D 650W

-Monitör-
Lenovo Legion Y27-30
Viewsonic VX2780J-2K 27”
Meslek
Öğretmen
Monitör
Lenovo Legion Y27-30
Arkadaşlar laptop ile monitörümü HDMI 2.0b kablosu ile bağladım. Bir performans kaybı yaşamamak için hangi ayarda kullanmalıyım?
Örnek veriyorum bu ayarlardan yalnızca 2 üzerinde göster(yani sadece harici monitör üzerinde göster) ayarını seçersem bir performans kaybı yaşar mıyım? Bu ekranları yenile yapınca yan yana aynı şeyi görmek oyunlarda kafamı karıştırıyor. Ekran kartım GTX 1660 Ti.

1687800564170.png

Denetim masasındaki güç seçeneklerinden kapat kapatıldıktan sonra gerçekleşecek olayı hiçbir şey olarak ayarlayıp, attığınız yerden sadece 2.ekran deyin ardından laptopun kapağını kapatın. En performanslı ayar bu.

Denetim masasındaki güç seçeneklerinden kapat kapatıldıktan sonra gerçekleşecek olayı hiçbir şey olarak ayarlayıp, attığınız yerden sadece 2.ekran deyin ardından laptopun kapağını kapatın. En performanslı ayar bu.
Ekranı kapattığımda ısınma sorunu oluyor o yüzden kapağını kapatmak istemiyorum.

Sıcaklık kaç derece artıyor?
Elimde bir veri yok ama zaten mantık olarak da ekran kapatılmışken açık kalmasına göre daha fazla ısınacak. 1 derece bile artmasını istemiyorum zaten ısınma sorunları olan bir seri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı