Laptop ile Twitch Yayını Yapmak

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar. İmzada yazılı olan laptopumdan Twitch yayınları yapmaya başladım.
Kısaca özellikleri;
- i5 9300H
-GTX 1660Ti
-16 GB RAM
-512 SSD

Yayın açtığımda çok fazla bir sorun yaşamıyorum. Mesela şu an iştirak olmadığım için 720P yayın başlatıyorum ve CoD Warzone'da yüksek ayarlada 90-110 FPS arası oynayabiliyorum. Asıl sorunum 2. monitörü bağladığımda ortaya çıkıyorum. Streamlabs'ı takip etmek için 2. monitörü açtığımda Warzone'da FPS 50'ye düşüyor. Monitörü çıkardığımda herhangi bir sorun kalmıyor. CS:GO'da böyle bir durum yaşamadım. Bu sorunu çözebilmenin bir yolu var mı?

Bu doğal bir durum ekstra monitör takarsanız ekran kartının gücünü 2 ye bölmüş olursunuz gibi düşünün CS:GO daha hafif bir oyun ve işlemci ağırlıklı olduğu için sorun çıkmıyordur diye düşünüyorum.

Bu doğal bir durum ekstra monitör takarsanız ekran kartının gücünü 2'ye bölmüş olursunuz gibi düşünün CS:GO daha hafif bir oyun ve işlemci ağırlıklı olduğu için sorun çıkmıyordur diye düşünüyorum.

Kanal ilerlerse mecbur kasa toplamam gerekecek o zaman.

Bu doğal bir durum ekstra monitör takarsanız ekran kartının gücünü 2'ye bölmüş olursunuz gibi düşünün CS:GO daha hafif bir oyun ve işlemci ağırlıklı olduğu için sorun çıkmıyordur diye düşünüyorum.

Alakası bile yok. Monitörü PC'ye bağladın mı monitörün çözünürlüğünü otomatik laptopa ayarlamaya çalışıyordur. Görüntü ayarlarını düzeltirsen sorun ortadan kalkar.

Merhabalar arkadaşlar. İmzada yazılı olan laptopumdan Twitch yayınları yapmaya başladım.
Kısaca özellikleri;
- i5 9300H
-GTX 1660Ti
-16 GB RAM
-512 SSD

Yayın açtığımda çok fazla bir sorun yaşamıyorum. Mesela şu an iştirak olmadığım için 720P yayın başlatıyorum ve CoD Warzone'da yüksek ayarlada 90-110 FPS arası oynayabiliyorum. Asıl sorunum 2. monitörü bağladığımda ortaya çıkıyorum. Streamlabs'ı takip etmek için 2. monitörü açtığımda Warzone'da FPS 50'ye düşüyor. Monitörü çıkardığımda herhangi bir sorun kalmıyor. CS:GO'da böyle bir durum yaşamadım. Bu sorunu çözebilmenin bir yolu var mı?
yukarıda yazdığım gibi eğer görüntü çözünürlük ayarını laptop ekranını 1 olarak seçersen laptobun çözünürlük ayarında oynarsın diğer türlü mönitöre göre ayarlamaya çalışacaktır eğer mönitör 16:9 değilse laptop csgo oyununda iken kenarlarda siyahlık bile görebilirsin 4:3 çekilmiş demektir

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı