Laptop ilk alınan gündeki haline nasıl getirilir?

KardanAdamm

Centipat
Daha fazla  
Laptopumu satın aldığımda bana bir flash verdiler, bir süre sonra bir hata ettim ve kendi başima formatladım flash kullanmadan. Formatladıktan sonra laptop eskisi gibi olmadı, bazı şeyleri yüklü değildi. Ben o flashı kullanıp laptopu ilk aldığım gibi nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
temiz kurulum yapman lazım windows usb si ile tüm diski silip tek parçada kurulum ve sürücü yükledikten sonra fabrikasyon olur

Eskisi gibi olmadıyı açmak lazım. Sürücüleriniz mi eksik? Mesela Wifi mi yok ya da Bluetooth mu görünmüyor. Ekrandaki görüntü kaltesiz mi?

Laptopumu satın aldığımda bana bir flash verdiler, bir süre sonra bir hata ettim ve kendi başima formatladım flash kullanmadan. Formatladıktan sonra laptop eskisi gibi olmadı, bazı şeyleri yüklü değildi. Ben o flashı kullanıp laptopu ilk aldığım gibi nasıl yapabilirim?

Driverların olduğu USB bellektir büyük ihtimal. USB belleği kullanarak driverları kurun.

Muhtemelen Wi-Fi kartının driverları tam yükleyemedin internete bağlayamadın. Temiz kurulum sonrası sırasıyla.
1- telefonunu USB ile bilgisayara bağla.
2- telefon Wi-Fi'ya bağlıyken USB tetherning aç. (internet paylaşma kısmında bulabilirsin.)
3- bilgisayarına Ethernet ile internet bağlanmış olacak, ayarlara gir ve tüm Windows Update kısmını yükle.
4- en son eksik bir driver olursa burada laptop marka modelini belirt manuel kurmayı anlatırız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı