Laptop imleç var ekran yok

521643

Hectopat
Laptopum klavyesini siliyordum bir tuş kombinasyonu yaptım sanırım tuşları algılamıyordu sistem güç düğmesinden kapat aç yaptım ekranda sadece imleç var geri kalan simsiyah yarın laptop ile acil işim var bana yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• IMG_20250310_210832.jpg
    113,5 KB · Görüntüleme: 49
Sistemi yeniden başlatmayı denediniz mi?

Bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyebilir misiniz? Eğer güvenli modda açılıyorsa sürücülerle ilgili bir sıkıntı var.

Bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyebilir misiniz? Eğer güvenli modda açılıyorsa sürücülerle ilgili bir sıkıntı var.
Güvenli modda açıldı şu anda ne yapmam lazım?

@804177 Kral, ben dün NVDIA uygulaması üzerinden hızlı kurulum yapmıştım acaba ondan olabilir mi? Şu anda güvenli modda açtım nasıl düzeltebilirim yarın acil işlerim var.

Son düzenleme:
Tekrar güvenli moda girin, Windows + R yapıp çalıştır sekmesini açın oraya rstrui.exe yazın. Geri yükleme noktası varsa eskiden siyah ekran sorunu olmayan bilgisayarı o tarihe alın hocam. Üstte yazdığım çözümü araştırıp buldum, emin değilim. Diğer bir çözüm; güvenli moda tekrar girin, aygıt yöneticisini açın ve görüntü bağdaştırıcıları bölümüne tıklayın. Ekran kartına sağ tıklayın ve sürücü kaldır seçeneğini seçin. Tamamen sürücüleri silin. Normal moda geçtiğinizde ekran kartı sürücülerini ilk günkü kurduğunuz gibi kurun hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…