cagatay344
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, açıkçası 2 haftayı geçiktir laptopumda internet bağlantısıyla alakalı sorunlar yaşıyorum. Öncellikle telefondan hız testi yaptığımda 28 Mbps download 5 Mbps upload çıkıyor, laptopta ise 16Mbps download 5 Mbps upload evet neredeyse yarı yarıya bir düşme var ama aslında sorun bu değil. Sorun dün mesela Steam'den Among Us indirmek istedim indirme 600kbps ile başlayıp 10kbpslere kadar düşüyor ve düşünce o hızda indiriyor ama durdur başlat yapınca tekrar biraz yükselip ardından saniyeler içinde düşüyor. Allah'tan oyun 50 MB durdur başlat vs yapa yapa indirdim(oyunu oynarken internetle alakalı bir sıkıntı yaşamadım).
Bugün Google veya Opera üzerinden bir şeyler indirmek istediğimde de 300, 500KB inip duruyor indirme. Şu an Windows Update ile güncelleştirme indirmeye çalışıyorum ama aradan 5 dakika geçmesine rağmen hala %0'da takılı kalmış vaziyette. Kardeşim Minecraft'ta Online sunuculara girmek istediğinde ise sunucuya giriyor ama sunucu ortalama 15 saniye sonra var olan bağlantı uzak bir bilgisayar tarafından kapatıldı diyerek atıyor. Bu 15 saniyelik bağlantı sürecinde ise hareket edebiliyor ama sunucudan herhangi bir şekilde tepki alamıyor. Netadapter repairi denedim ama o da çözüm olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyeceğim artık.
Not: Az önce Windows Update bir anda %88'e geldi ama diğer yerlerde sorun aynı.
Bugün Google veya Opera üzerinden bir şeyler indirmek istediğimde de 300, 500KB inip duruyor indirme. Şu an Windows Update ile güncelleştirme indirmeye çalışıyorum ama aradan 5 dakika geçmesine rağmen hala %0'da takılı kalmış vaziyette. Kardeşim Minecraft'ta Online sunuculara girmek istediğinde ise sunucuya giriyor ama sunucu ortalama 15 saniye sonra var olan bağlantı uzak bir bilgisayar tarafından kapatıldı diyerek atıyor. Bu 15 saniyelik bağlantı sürecinde ise hareket edebiliyor ama sunucudan herhangi bir şekilde tepki alamıyor. Netadapter repairi denedim ama o da çözüm olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum kafayı yiyeceğim artık.
Not: Az önce Windows Update bir anda %88'e geldi ama diğer yerlerde sorun aynı.