Laptop İnternet Bağlantısı Kopma Sorunu

arcaneata

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dizüstü bilgisayarımda bir türlü çözemediğim bir durum var. Yardım alma için konuyu açıyorum. Öncelikle ben çok agresif bir oyun severim sürekli bir şeylere vururum sinirlendiğimde. Tabii ki cihazıma zarar vermeden fakat yaklaşık 1 aydır bir sorun oldu. Sorun ise şudur;
Örneğin bilgisayar masadayken masaya bir kere elimle vurduğumda internet bağlantım kesiliyor ve bilgisayara reset çektiğimde sorun ortadan kalkıyor. Bazen bilgisayarımı açtığımda Wi-fi yerine kablolu yeri gözüküyor sadece. Defalarca resetleyince oda düzeliyor. İlk başta donanımsal oldugunu düşündüm çünkü format attığım halde bilgisayara bu sorun düzelmedi. Ama donanımsal olsaydı yeniden başlatınca neden eski haline dönsün diye düşündüm. Lütfen bana yardım edin. Tamirciye vermek istemiyorum çok para alıyorlar. Garantisi de bitti, ne yapmam gerekiyor ?Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
802.11 modemine zarar vermiş olabilirsin. Taşınabilir USB Wifi çipleri var. Onu dene sorunu çözer. Senin sorunun yazılımsal olsaydı formatla çözülürdü. Donanımsal muhtemelen.

Arkadaşlar ben kullandım o cihazları zaten. Onlardan kaynaklı olmuş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…