V Vienas01 Decapat Katılım 25 Ekim 2023 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #1 Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ağustos 2024
Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı?
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 25 Ağustos 2024 #2 Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağla.
Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kablo ile bağla.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 25 Ağustos 2024 #3 Telefonunu kablo ile bilgisayara bağlayıp interneti kullanabilirsin.
Cheese Wizzard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 3.753 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #4 Telefonu bilgisayara şarj kablosu ile bağla, mobil erişim noktasına gel ve USB internet paylaşımını aç, bilgisayarda sağdan bildirim gelince evet bas.
Telefonu bilgisayara şarj kablosu ile bağla, mobil erişim noktasına gel ve USB internet paylaşımını aç, bilgisayarda sağdan bildirim gelince evet bas.
X xaus0 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #5 Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kablo ile bağlanmak dışında pek yapabileceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor hocam.
Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kablo ile bağlanmak dışında pek yapabileceğiniz bir şey yok gibi gözüküyor hocam.
5 513457 Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 31 Çözümler 1 25 Ağustos 2024 #6 Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse 5ghz kullanın.
Vienas01 dedi: Tatildeyim, internet yok. Telefonumdan bağliyorum interneti bilgisayara ama çok yavaş çekiyor. İnternet artırmanın bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Mümkünse 5ghz kullanın.
Loreaays Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 208 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kıyafet Tasarımcılığı 25 Ağustos 2024 #7 Adam telefondan bağlıyorum demiş. Herkesin önerisi: Telefondan bağla. Kablo ile bağlamıyorsanız üstteki bir arkadaş iyi demiş ama onu düşünmüş olduğunuzu tahmin ediyorum. Elinizden hiçbir şey gelmez gibi.
Adam telefondan bağlıyorum demiş. Herkesin önerisi: Telefondan bağla. Kablo ile bağlamıyorsanız üstteki bir arkadaş iyi demiş ama onu düşünmüş olduğunuzu tahmin ediyorum. Elinizden hiçbir şey gelmez gibi.
Synth36 Hectopat Katılım 7 Eylül 2022 Mesajlar 3.302 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Ağustos 2024 #8 3G'ye çekebilirsin internetini.