Mehmetxqqq Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #1 Herkese merhaba, arkadaşlar laptopumda kendi evimin internetine baglanamiyorum. Şifreyi giriyorum internet bağlanıyor ama sınırlı diyor, hiçbir şey yapamiyorum. Ama komşunun internetine baglanabiliyorum Windows 8.1 Pro.
Herkese merhaba, arkadaşlar laptopumda kendi evimin internetine baglanamiyorum. Şifreyi giriyorum internet bağlanıyor ama sınırlı diyor, hiçbir şey yapamiyorum. Ama komşunun internetine baglanabiliyorum Windows 8.1 Pro.
RainbowwOnSky Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.062 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Kasım 2022 #2 Modemi kapatıp 5 dakika bekledikten sonra tekrar açar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS Mehmetxqqq Decapat Katılım 2 Kasım 2022 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2022 #3 RainbowwOnSky dedi: Modemi kapatıp 5 dakika bekledikten sonra tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla... olmadı hocam Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Modemi kapatıp 5 dakika bekledikten sonra tekrar açar mısınız? Genişletmek için tıkla... olmadı hocam
ArdaAnces Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 151 Makaleler 1 24 Kasım 2022 #4 Mehmetxqqq dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayın. Artı 0 Eksi
Mehmetxqqq dedi: Olmadı hocam. Genişletmek için tıkla... İnternet sağlayıcınızın müşteri hizmetlerini arayın.