Laptop ışık sızması için iade edilmeli mi?

Fonksiyonlar

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar laptopumun 2 yerinde çok dikkat çekmeyen özellikle filmlerde oyunlarda siyah ekranda gözükebilen ışık sızması var. Sizce iade sebebi midir? Gözle rahat görülüyor siyah ekrandayken ama çoğu laptopta var diye biliyorum alalı 4-5 ay oldu ilk defa dikkatimi çekti. Garantiye yollasam belki değişim yaparlar ama değişende de olma ihtimali yüksek gibi bu kadarı. Resim eklemeyi denedim ama çekemedim telefonumun kamerası çok kötü.

Laptopum MSI Katana

Arkadaşlar laptopumun 2 yerinde çok dikkat çekmeyen özellikle filmlerde oyunlarda siyah ekranda gözükebilen ışık sızması var. Sizce iade sebebi midir? Gözle rahat görülüyor siyah ekrandayken ama çoğu laptopta var diye biliyorum alalı 4-5 ay oldu ilk defa dikkatimi çekti. Garantiye yollasam belki değişim yaparlar ama değişende de olma ihtimali yüksek gibi bu kadarı. Resim eklemeyi denedim ama çekemedim telefonumun kamerası çok kötü.

Laptopum MSI Katana
Eğer servis kabul edecekse her kusur için iade edilir sonuçta para vermişsiniz en iyisi olmalı.

Laptopum MSI Katana
Çoğunluk marka ışık sızmasını kusur olarak kabul görmüyor rutin olan birşey çoğu cihazda panelden kaynaklı ekrana renk gitmediği zamanlarda ortaya cıkıyor çok problem etmeyin bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı