SinanMutlu Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 91 19 Mayıs 2020 #11 Programı nasıl kullanacağımı pek anlamadım ama eskiden speedfan kullanırken 90'lara kadar çıkardı sıcaklık onu hatırlıyorum.
Programı nasıl kullanacağımı pek anlamadım ama eskiden speedfan kullanırken 90'lara kadar çıkardı sıcaklık onu hatırlıyorum.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 19 Mayıs 2020 #12 SinanMutlu dedi: Programı nasıl kullanacağımı pek anlamadım ama eskiden speedfan kullanırken 90'lara kadar çıkardı sıcaklık onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam valla yoruldum. Rehber vardı anlatan bakın. Cihaz 5 yıllık demişsiniz 5 Yıllık cihazın macunu taşlaşmıştır yenileyin macun alın.
SinanMutlu dedi: Programı nasıl kullanacağımı pek anlamadım ama eskiden speedfan kullanırken 90'lara kadar çıkardı sıcaklık onu hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam valla yoruldum. Rehber vardı anlatan bakın. Cihaz 5 yıllık demişsiniz 5 Yıllık cihazın macunu taşlaşmıştır yenileyin macun alın.