Laptop ısınması nasıl engellenir?

Benim eski bilgisayar önceden uzun süre çalışınca kapanıyordu 30 dk beklemem gerekiyordu harici soğutma alınca uzun süre problemsiz kullandım.

Soğutucu aldığıma pişman oldum. Hatta ısıtma ile ilgili şeylerin hiçbiri etki etmiyor sadece iç temizlemede etki gördüm soğuk üflüyordu deliklerden.

Benim tavsiyem o laptopa termal macunu kaliteli bir marka ile değiştirin. Fanlarını temizleyin ve 4 GB daha 2. EL RAM ekleyin. Düzgün bir soğutucu alabilirsiniz altına. Fanların hizzasına denk gelecek bir tane. Siz yapamıyorsanız bilgisayarcıya götürün onlar yapsın.

Benim eski bilgisayar önceden uzun süre çalışınca kapanıyordu 30 dk beklemem gerekiyordu harici soğutma alınca uzun süre problemsiz kullandım.

Hava almıyorsa ısınır o yüzden altında boşluk olmalı oda onu sağlıyor havalanmasını sağlıyor fanların çok işe yaradığı söylenemez o yüzden gidip pahalı bir şey almayın.
Ben iç temizlik yapayım en iyisi bu azıcık idare ederim.

Mecbur acmanız lazım düzgün bir temizlik için zor bir şey değil bir kullanmadığınız kart bir de cıvata sokmek için ona uygun uç. (statik elektirği unutmayın)

Şu an laptopun altında çalıştırmadığım bir soğutucu var çalıştıramamda zaten bunu kaldırayim mi birisi etkisi olur havadayken demişti pek anlamamda

Şu an laptopun altında çalıştırmadığım bir soğutucu var çalıştıramamda zaten bunu kaldırayim mi birisi etkisi olur havadayken demişti pek anlamamda
fanları çalıştırın ama fanlar öyle büyük bir etki yapmaz, en büyük etkiyi o soğutucu laptop havaya kaldırıyor alt kısım hava alıyor bu sayede ısı düşer önemli olan hava alması.
Zaten eski diyorum

Sonra bu konuya bakıp okuyacaklar için hocam sonradan gören olur araştıran olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…