Bilgisayarımın boş sıcaklığı 50-55 dereceler arasında gidip geliyor. Fakat oyuna girdiğim zaman işlemciye yük binince bir süre sonra bilgisayar işlemciyi 80-83 arası 0.98 Ghz'e düşürüyor. 140 FPS oynadığım oyun, oluyor 30 FPS. Eskiden 95 derecelere kadar çok rahat oynuyordum. Şimdi ise maksimum 83 görüyor ve ardından 60 derecelere düşüp 0.98 Ghz'de sabit kalıyor. Windows 10 güncellemesinden kaynaklı olabileceğini düşündüm, birkaç defa format attım, düzelmedi.
Oyun harici yapay yük bindirince de 80lerde mi frekans düşürüyor? Temizlik ve yeni termal macun yaptın mı yakınlarda? Hayır ise yap. Evet ise yaptığın işlemlerin üzerinden gidip iyi bir macun kullan.
Oyun harici yapay yük bindirince de 80lerde mi frekans düşürüyor? Temizlik ve yeni termal macun yaptın mı yakınlarda? Hayır ise yap. Evet ise yaptığın işlemlerin üzerinden gidip iyi bir macun kullan.
Yüksek performans yok fakat normal pilin üstüne basına çıksn yerde en yüksek performansda.
arkadaşlar yardımcı olabilecek yok mu? Gerçekten canımı çok sıkıyor bu durum. Her şeyi yaptığım halde 84 derece civarlarında işlemci 1GHZ ye düşüyor. Oyun zevkine tuz serpiyor. İyice canımı sıktı artık.