xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Ağustos 2023 #11 bilmemem dedi: Laptap ta mı? Genişletmek için tıkla... Evet.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #12 xResk dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Maşallah laptapiniz in linkini atabilir misiniz zahmet olmazsa. Bir bakmak istiyorum masaüstü gibi çalışan arkadaşa
xResk dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Maşallah laptapiniz in linkini atabilir misiniz zahmet olmazsa. Bir bakmak istiyorum masaüstü gibi çalışan arkadaşa
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Ağustos 2023 #13 bilmemem dedi: Maşallah laptapiniz in linkini atabilir misiniz zahmet olmazsa. Bir bakmak istiyorum masaüstü gibi çalışan arkadaşa Genişletmek için tıkla... ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
bilmemem dedi: Maşallah laptapiniz in linkini atabilir misiniz zahmet olmazsa. Bir bakmak istiyorum masaüstü gibi çalışan arkadaşa Genişletmek için tıkla... ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #14 xResk dedi: ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Benim laptap şu an 75 90 arası takılıyor. Kapatınca 75 82 gibi gezse çok iyi olur
xResk dedi: ACER #N/A Fiyatı, Yorumları - Trendyol ACER #N/A yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Benim laptap şu an 75 90 arası takılıyor. Kapatınca 75 82 gibi gezse çok iyi olur
xResk Centipat Katılım 7 Ağustos 2023 Mesajlar 1.803 Makaleler 1 Çözümler 15 10 Ağustos 2023 #15 bilmemem dedi: Benim laptap şu an 75 90 arası takılıyor. Kapatınca 75 82 gibi gezse çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Dene ve gör ama tahminim kapatınca 70 dereceye sabitliyor.
bilmemem dedi: Benim laptap şu an 75 90 arası takılıyor. Kapatınca 75 82 gibi gezse çok iyi olur Genişletmek için tıkla... Dene ve gör ama tahminim kapatınca 70 dereceye sabitliyor.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #16 xResk dedi: Dene ve gör ama tahminim kapatınca 70 dereceye sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deneyince yazarım ama önce FPS sabitlemeyi deneyeceğim.
xResk dedi: Dene ve gör ama tahminim kapatınca 70 dereceye sabitliyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, deneyince yazarım ama önce FPS sabitlemeyi deneyeceğim.