RTX 3060 içeren, genel olarak oyun oynayacağım için soğutması fena olmayan, yeri geldiğinde işlemciye yük bindirecek programları da zorlanmadan kullanacağım için işlemcisi de ekran kartı gibi ortalama üstü seviyede olan bir laptop almak istiyorum. Başta kesin olarak 5800H ya da 6800H seçmeyi düşündüm ama Intel içeren seçenekler bir hayli fazla olduğu için acaba Intel olanları direkt kestirip atmak doğru mudur diye emin olamadım. Sizce performans ve ekran kartına uyumluluk açısından 5800H-6800H en iyi seçenek mi? Değilse bu şartlarda siz hangi işlemcileri tercih etmemi önerirsiniz?
Ayrıca 3060'lı modellere fiyatı yakın olan 3070'li HP OMEN için fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar. Bu bilgisayarın ekran kartının muhteşem olduğu aşikar ama 3070 içerip ucuz olmasının altında yatan, beni pişmanlığa uğratacak bir farklı bir donanım eksikliği, soğutma sorunu gibisinden bir sıkıntısı var mıdır?
Ayrıca 3060'lı modellere fiyatı yakın olan 3070'li HP OMEN için fikirlerinizi almak istiyorum arkadaşlar. Bu bilgisayarın ekran kartının muhteşem olduğu aşikar ama 3070 içerip ucuz olmasının altında yatan, beni pişmanlığa uğratacak bir farklı bir donanım eksikliği, soğutma sorunu gibisinden bir sıkıntısı var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör: