I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 4 Mart 2023 #1 Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi? Dosya Ekleri 20230303_235125.jpg 311,7 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi?
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #2 Infleanka dedi: Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam toz veya kurumuş termal macun olabilir ya da termal macunu çıkarırken biraz kazımış da olabilirsiniz bir silin çok ıslak olmayan bir bez ile.
Infleanka dedi: Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Hocam toz veya kurumuş termal macun olabilir ya da termal macunu çıkarırken biraz kazımış da olabilirsiniz bir silin çok ıslak olmayan bir bez ile.
I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 4 Mart 2023 #3 SmyRnex dedi: Hocam toz veya kurumuş termal macun olabilir ya da termal macunu çıkarırken biraz kazımış da olabilirsiniz bir silin çok ıslak olmayan bir bez ile. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen dediğiniz gibi yaptım ama çıkmıyor.
SmyRnex dedi: Hocam toz veya kurumuş termal macun olabilir ya da termal macunu çıkarırken biraz kazımış da olabilirsiniz bir silin çok ıslak olmayan bir bez ile. Genişletmek için tıkla... Hocam aynen dediğiniz gibi yaptım ama çıkmıyor.
S SmyRnex Picopat Katılım 14 Ocak 2023 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #4 Infleanka dedi: Hocam aynen dediğiniz gibi yaptım ama çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem çalışıyor ise yani eskisinden farksız ise bir sorun teşkil etmez sadece görüntü o zaman.
Infleanka dedi: Hocam aynen dediğiniz gibi yaptım ama çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sistem çalışıyor ise yani eskisinden farksız ise bir sorun teşkil etmez sadece görüntü o zaman.
Vileblood Decapat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 673 Çözümler 3 4 Mart 2023 #5 Infleanka dedi: Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Zaten kurumuş leke hocam sorun çıkarsa şimdiye 50 kere çıkartırdı sildiyseniz çıkmıyorsa zorlamayın istemeden hasar verebilirsiniz.
Infleanka dedi: Arkadaşlar görselde görüldüğü üzere laptop işlemcimin üzerinde bir leke var. Bu leke bir sorun teşkil eder mi? Genişletmek için tıkla... Zaten kurumuş leke hocam sorun çıkarsa şimdiye 50 kere çıkartırdı sildiyseniz çıkmıyorsa zorlamayın istemeden hasar verebilirsiniz.
I Infleanka Decapat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 106 4 Mart 2023 #6 SmyRnex dedi: Hocam sistem çalışıyor ise yani eskisinden farksız ise bir sorun teşkil etmez sadece görüntü o zaman. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam eskisinden farksız gerekli testleri yaptım bir problem çıkmadı.
SmyRnex dedi: Hocam sistem çalışıyor ise yani eskisinden farksız ise bir sorun teşkil etmez sadece görüntü o zaman. Genişletmek için tıkla... Aynen hocam eskisinden farksız gerekli testleri yaptım bir problem çıkmadı.