Laptop işlemcisinin oyunda 84 derece olması normal mi?

Şurada insanlar bilip bilmeden yorum yapmayı ne kadar seviyorlar anlamış değilim. I7 7700HQ / I5 7300HQ / Ryzen 5 3550H / Ryzen 5 4600H / Ryzen 7 4800H / I7 10750H kullandım. Referanslarıma dayanarak söylüyorum. Cahil cahil eeee normal değil diyenler var vallahi yazık.

İşlemci belirtmemiş ki özel güç kullanarak mı tahmin edelim işlemcisini. Örneğin desin 7200u ya da 4800h gibi.

Mübarek insan ben de işlemci belirtmiş demedim bak bakalım önceki yorumuma ne demişim.

Tamam işte işlemcisini belirtmemiş bende dedim ki daha en başta laptop olsa bile bana biraz fazla geldi diye. Nereden bileyim arkadaşın işlemcisi benim ki gibi u ibareli mi yoksa h ibareli mi diye. Zaten sizin mesajınıza laf etmedim beni kastedeterek eleştirmişsiniz cahil cahil normal değil demiş falan diye. İlk başta bir şey yazmamış bende bana biraz fazla gibi geldi yazdım olay bu durup dururken atar gider yapmanıza gerek yok.

Tamam işte işlemcisini belirtmemiş bende dedim ki daha en başta laptop olsa bile bana biraz fazla geldi diye. Nereden bileyim arkadaşın işlemcisi benim ki gibi u ibareli mi yoksa h ibareli mi diye.
Vallahi samimi söylüyorum sana bizzat Ali ve Ayşe jimnastikte A1 Türkçe kitabını alacağım. Eminim ki işine yarayacaktır. Şimdi TYT sınavında okuduğunu anlama sorularında insanlar neden hata yapıyor daha iyi anlıyorum.

Tam olarak yazamadım şu an okursan daha iyi anlarsın.

Bile bile anlamak istemiyorsun galiba Allah Allah.

Referanslarıma dayanarak söylüyorum. Cahil cahil eeee normal değil diyenler var vallahi yazık.

Demişsiniz bende onu cevapladım algı probleminiz var galiba. Önce kaba lisanınızı düzeltin sonra cevabımı eleştirin.

Son düzenleme:
Öncelikle siz diye hitap edeceksin bu yüzden karşında kimin olduğuna dikkat et. Maksimum 16 yaşında prefrontal korteksi henüz gelişmemiş bir bireysin. Bu yüzden söylediklerinin bilincinde olmayabilirsin. Üstelik her yazdığım şey cevap vermeni gerektirmez. Ortada bilmediğin bir durum var ise detayları beklersin öyle atlayıp gereksiz ve yanlış bir bilgi vermezsin bunu da öğren. Yoksa iş hayatında sana öğretirler, bir büyük tavsiyesi olarak takın bunları. Kötülüğün için söylemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…