Laptopumun jak girişi bozuk ve yeni jak girişi alıp değiştirmek istiyorum. Ama bu konuda biraz cahilim, jak girişi soketi nasıl bulurum veya nelere dikkat etmeliyim?
Aylar öncesinde laptopuma giren fazla voltaj nedeni ile klavye, mouse, laptop hoparlörü, jak girişi gibi şeylerim arızalandı tamir edilebilir mi bilemiyorum.
Tamirciye götürmeyi düşünüyordum zaten sadece yapılabilir mi ya da nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istedim.
Dediğiniz yeri tamir etmesi pahalı tutar mı bir bilginizi var mı bu konu hakkında. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum eğer pahalı ise.
Tamirciye götürmeyi düşünüyordum zaten sadece yapılabilir mi ya da nelere dikkat etmem gerektiğini öğrenmek istedim.
Dediğiniz yeri tamir etmesi pahalı tutar mı bir bilginizi var mı bu konu hakkında. Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum eğer pahalı ise.
Daha önce benzer bir arızadan dolayı laptopum işlem gördü. Eğer birkaç entegre değişimiyle kurtarılırsa 500-1000 arası bir şey tutar ama chipset değişimi gerekirse çok ciddi masraf çıkabilir. Götürün bir baksınlar, uygun bulursanız yaptırırsınız.