Laptop jak kulaklık çalışmıyor, USB ses kartı parazit yapıyor

boran40

Hectopat
Arkadaşlar laptopumun jak girişine taktığım kulaklığım hiçbir şekilde çalışmamakta. Bundan dolayı USB ses kartı aldım fakat bu sefer de ses paraziti oluştu. İkisinden birine veya ikisine de bir çözüm var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı taktığınızda ekranınıza böyle bir şey geliyor mu? Eğer geliyorsa hoparör çıkışını seçip tamam deyin böyle yapınca hem kulaklık çalışıyor hem de laptopun mikrofonu çalışıyor (Sadece tek girişli laptoplar için)

USB ses kartı ile ilgili konuyu geçen günden hatırlıyorum, herhangi bir sonuç çıkmadı mı?
Ses portunuza ait kabloları ve donanımınıza ait sürücüleri kontrol ettiniz mi?
Donanıma ait doğru ayarları mı kullanıyorsunuz?
Tüm ayarları sıfırlayıp denediniz mi?

Hocam ayni sorun bende de vardi sende calisirmi bilmem ama simdi kulaigi taktiktan sonra jak bilgisi geirse arama yerine Realtek Audio consele yazin zaten hemen cikar. Sonra kulakliginizi secin buyuk ihtimal stero karisimi diye cikar. Sonra aygitin gelismis ayarlarina basip analog yazan yerde buyuk ihtimal 2 veya 4 secenek olur. Sonra oradan secili olan secenekten baska herhangi bir secenege basip tekrardan ayni ilk basta secili olana donun buyuk ihtimalle sorun cozulecektir.

Hocam yanıtınız için teşekkür ederim hallettim
Hocam ayarladım hallettim artık ses gelmekte ses kartına gerek kalmadı
Hallettim hocam sağ olun genede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…