Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı?
Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı?
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Kasım 2024 #2 Sefaagook dedi: Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Uyku modundayken zaten işlemci az da olsa çalışır sen ekranı kaldırdığında hemen açılsın diye. Bir de 1 saatte filan kaç gidiyor.
Sefaagook dedi: Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Uyku modundayken zaten işlemci az da olsa çalışır sen ekranı kaldırdığında hemen açılsın diye. Bir de 1 saatte filan kaç gidiyor.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.019 Çözümler 15 16 Kasım 2024 #3 Sefaagook dedi: Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hazırda beklette kullan.
Sefaagook dedi: Normal bir şekilde kapağını kapatıyorum uyku moduna geçiyor fakat batarya harcıyor. Çözümünü bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Hazırda beklette kullan.
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 VolantMito dedi: Uyku modundayken zaten işlemci az da olsa çalışır sen ekranı kaldırdığında hemen açılsın diye. Bir de 1 saatte filan kaç gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Tahao dedi: Hazırda beklette kullan. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor.
VolantMito dedi: Uyku modundayken zaten işlemci az da olsa çalışır sen ekranı kaldırdığında hemen açılsın diye. Bir de 1 saatte filan kaç gidiyor. Genişletmek için tıkla... Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Tahao dedi: Hazırda beklette kullan. Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 3.019 Çözümler 15 16 Kasım 2024 #5 Sefaagook dedi: Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hazırda beklette pc kapanıyor, normalde kapanınca ne kadar gidiyorsa o kadar gider. Uyku modundan çok daha az gider.
Sefaagook dedi: Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Hazırda beklette pc kapanıyor, normalde kapanınca ne kadar gidiyorsa o kadar gider. Uyku modundan çok daha az gider.
musabkrs Yoctopat Katılım 13 Kasım 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 kral direk masaüstündeyken alt+f4 yap bilgisayarı kapat sadece kapağı kapalı oldugunda zaten arka planda calısır islemci
kral direk masaüstündeyken alt+f4 yap bilgisayarı kapat sadece kapağı kapalı oldugunda zaten arka planda calısır islemci
Sefaagook Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 582 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #7 Tahao dedi: Hazırda beklette PC kapanıyor, normalde kapanınca ne kadar gidiyorsa o kadar gider. Uyku modundan çok daha az gider. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denerim. musabkrs dedi: Kral direk masaüstündeyken alt+F4 yap bilgisayarı kapat sadece kapağı kapalı oldugunda zaten arka planda calısır islemci. Genişletmek için tıkla... Kullanması önemli değil fakat aşırı bir şekilde tüketiyor.
Tahao dedi: Hazırda beklette PC kapanıyor, normalde kapanınca ne kadar gidiyorsa o kadar gider. Uyku modundan çok daha az gider. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam denerim. musabkrs dedi: Kral direk masaüstündeyken alt+F4 yap bilgisayarı kapat sadece kapağı kapalı oldugunda zaten arka planda calısır islemci. Genişletmek için tıkla... Kullanması önemli değil fakat aşırı bir şekilde tüketiyor.
VolantMito Hectopat Katılım 22 Temmuz 2023 Mesajlar 2.303 Makaleler 1 Çözümler 14 16 Kasım 2024 #8 Sefaagook dedi: Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Uyku moduna alınca bir program açıksa hızlı gidebilir.
Sefaagook dedi: Yarım saat olmadı eve geleli 80'den 35 civarına düşmüş. Ne kadar kullanır tahmini? Bir yere taşırken filan çok gidiyor. Genişletmek için tıkla... Uyku moduna alınca bir program açıksa hızlı gidebilir.