Beraatt54 Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #1 Ayarlardan hazırda bekleti seçmiştim ama kapağı kapatıyorum ve bir süre sonra uyku moduna alıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2017
Pablo Vader Kilopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 968 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #2 Power Settings'te kaç saat sonra uyku moduna geçmesi gerektiğine yönelik bir seçenek var. O seçeneği Never/Asla olarak değiştirmeyi denediniz mi?
Power Settings'te kaç saat sonra uyku moduna geçmesi gerektiğine yönelik bir seçenek var. O seçeneği Never/Asla olarak değiştirmeyi denediniz mi?
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 30 Mart 2017 #3 @Beraatt54 Hazırda beklet bir nevi Uyku modu gibi bir şey. Ayarlardan "hiçbir şey yapma" seçeneğini seçmen gerek.
@Beraatt54 Hazırda beklet bir nevi Uyku modu gibi bir şey. Ayarlardan "hiçbir şey yapma" seçeneğini seçmen gerek.
M3K0 Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #4 Beraatt54 dedi: Ayarlardan hazırda bekleti seçmiştim ama kapağı kapatıyorum ve bir süre sonra uyku moduna alıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun ?
Beraatt54 dedi: Ayarlardan hazırda bekleti seçmiştim ama kapağı kapatıyorum ve bir süre sonra uyku moduna alıyor. Genişletmek için tıkla... Windows'un hangi sürümünü kullanıyorsun ?
Beraatt54 Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2017 #5 AeTh9sha dedi: @Beraatt54 Hazırda beklet bir nevi Uyku modu gibi bir şey. Ayarlardan "hiçbir şey yapma" seçeneğini seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sorunu çözdüm.
AeTh9sha dedi: @Beraatt54 Hazırda beklet bir nevi Uyku modu gibi bir şey. Ayarlardan "hiçbir şey yapma" seçeneğini seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... teşekkürler sorunu çözdüm.
İnton Raiha Yoctopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 12 1 Şubat 2025 #6 Selam nasıl çözdüğünü anlatır mısın?
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 356 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #7 İnton Raiha dedi: Selam nasıl çözdüğünü anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kardeş selam, sistemin Windows ise Denetim masası - donanım ve ses - güç seçenekleri - kapak kapatıldığında yapılacakları seç yolundan ayarlara ulaşıp düzenleyebilirsin.
İnton Raiha dedi: Selam nasıl çözdüğünü anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Kardeş selam, sistemin Windows ise Denetim masası - donanım ve ses - güç seçenekleri - kapak kapatıldığında yapılacakları seç yolundan ayarlara ulaşıp düzenleyebilirsin.