A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #1 Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür?
Yusufuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 1.060 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #2 Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Bence görmez. Neden böyle düşünüyorsunuz? Ama ekran paneline zarar verme ihtimaliniz yüksek.
Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Bence görmez. Neden böyle düşünüyorsunuz? Ama ekran paneline zarar verme ihtimaliniz yüksek.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.879 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #3 Imkansiz. Laptopun kasasi yoksa belki hasar gormustur
Yaşar Ulaş Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 391 Makaleler 2 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Ağustos 2023 #4 Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Hasara neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey mi oldu bilgisayarda oldu ise direkt problemi söylerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Hasara neden olabileceğini düşündüğünüz bir şey mi oldu bilgisayarda oldu ise direkt problemi söylerseniz daha fazla yardımcı olabiliriz.
L leasterr Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #5 Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Neden görsün ki hocam?
Akintuna dedi: Bilgisayarımın kapağını çok sert kapadım, anakart hasar görmüş müdür? Genişletmek için tıkla... Neden görsün ki hocam?
A Akintuna Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 1.028 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2023 #6 longwayy dedi: Imkansiz. Laptopun kasasi yoksa belki hasar gormustur Genişletmek için tıkla... Kasası vardı. O zaman zarar görmedi boşuna bütün gün bilgisayarımın anakartı hasar gördü diye ağlıyormuşum.
longwayy dedi: Imkansiz. Laptopun kasasi yoksa belki hasar gormustur Genişletmek için tıkla... Kasası vardı. O zaman zarar görmedi boşuna bütün gün bilgisayarımın anakartı hasar gördü diye ağlıyormuşum.