Laptop Kapağının Üzerine Japon Yapıştırıcısı Döküldü

Makaleler
12
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Muhasebe
X550JK'nın kapağına Japon yapıştırıcısı sıçradı, kapağın üzerinde nokta nokta damla izlerine benzer izler oluştu. Nasıl çıkartırım bu lekeleri?

Aseton denedim fakat bir işe yaramadı konuya cevap bekliyorum.

Bıçakla dikkatlice çıkartmaya bak yine lekesi kalır ama daha yapacak hiçbir yöntem yok. en iyi yöntem tornavida,bıçak vs. keskin şeylerle çıkartmaya bak

Kardeş, çakmakla önce bıçağı bir ısıt, hafif mavi-gri olsun, sonra hafiften de damlayan yerlere yaklaştır çakmağın alevini, dikkatlice, sonra yavaşça bıçakla(tırtıklı bıçak olmazsa daha iyi), sarı el bezi var ya her yerdeki, o bezi ıslat, ıslak bezle bıçağın ucundan tut diğer elinle de bıçağın sapından, son olarak bıçağı hafif böyle esnet yay gibi ve yapıştırıcının dibinden yavaşça çekerek geçir.

İnternet'te böyle bir şey buldum fakat halılar için yazılmış ne kadar işe yarar bilemiyorum.

"Doğrudan doğruya süper yapıştırıcı kalıntısının bulunduğu bölgeye birkaç damla sıvı çamaşır deterjanı damlatın, baş ve işaret parmaklarınızla giysideki veya halıdaki yapıştırıcı olan kısmı ovun."

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…