Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #1 Laptopumun arkasını sökeceğim termal macun sürmek için fakat resimdeki gibi menteşe sorun olur mu? Dosya Ekleri 20210629_073500.jpg 136,6 KB · Görüntüleme: 69 Son düzenleyen: Moderatör: 29 Haziran 2021
Emrullah Önemli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 2.261 Makaleler 2 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #2 Eğer bilmiyorsanız bilen birine söktürün. Yine macunu kendiniz sürersiniz.
Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #3 Emrullah Önemli dedi: Eğer bilmiyorsanız bilen birine söktürün. Yine macunu kendiniz sürersiniz. Genişletmek için tıkla... Kendim sökmeyi biliyorum fakat menteşe yüzünden bir şey olur mu?
Emrullah Önemli dedi: Eğer bilmiyorsanız bilen birine söktürün. Yine macunu kendiniz sürersiniz. Genişletmek için tıkla... Kendim sökmeyi biliyorum fakat menteşe yüzünden bir şey olur mu?
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #4 O kasa öyle sökülmez arkadan vidaları var ora ile alakası yok çok söktüm o kasadan.
Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #5 maynıng yapan adam dedi: O kasa öyle sökülmez arkadan vidaları var ora ile alakası yok çok söktüm o kasadan. Genişletmek için tıkla... Hmmm menteşelerin yanlarına kadar kasası geliyor laptopun
maynıng yapan adam dedi: O kasa öyle sökülmez arkadan vidaları var ora ile alakası yok çok söktüm o kasadan. Genişletmek için tıkla... Hmmm menteşelerin yanlarına kadar kasası geliyor laptopun
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #6 Bhozty dedi: Hmmm menteşelerin yanlarına kadar kasası geliyor laptopun. Genişletmek için tıkla... Kaydırarak alt kasa çıkacak ekran kalacak, kapatırsanız ekranı çıkar alt kasa.
Bhozty dedi: Hmmm menteşelerin yanlarına kadar kasası geliyor laptopun. Genişletmek için tıkla... Kaydırarak alt kasa çıkacak ekran kalacak, kapatırsanız ekranı çıkar alt kasa.
Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #7 maynıng yapan adam dedi: Kaydırarak alt kasa çıkacak ekran kalacak, kapatırsanız ekranı çıkar alt kasa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
maynıng yapan adam dedi: Kaydırarak alt kasa çıkacak ekran kalacak, kapatırsanız ekranı çıkar alt kasa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #8 Bhozty dedi: Tamamdır. Genişletmek için tıkla... Tırnakları var dikkat edin kırmayın.
Bhozty Centipat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 206 Yer Mars Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2021 #9 maynıng yapan adam dedi: Tırnakları var dikkat edin kırmayın. Genişletmek için tıkla... Videolarını izledim nasıl çıkarılır diye tırnakları olduğunu biliyordum sadece arkadaşlarıma sorduğumda menteşe zarar verir çıkarma demişti.
maynıng yapan adam dedi: Tırnakları var dikkat edin kırmayın. Genişletmek için tıkla... Videolarını izledim nasıl çıkarılır diye tırnakları olduğunu biliyordum sadece arkadaşlarıma sorduğumda menteşe zarar verir çıkarma demişti.
maynıng yapan adam Centipat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.872 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Haziran 2021 #10 Bhozty dedi: Videolarını izledim nasıl çıkarılır diye tırnakları olduğunu biliyordum sadece arkadaşlarıma sorduğumda menteşe zarar verir çıkarma demişti. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görür menteşeyi ellemedi.
Bhozty dedi: Videolarını izledim nasıl çıkarılır diye tırnakları olduğunu biliyordum sadece arkadaşlarıma sorduğumda menteşe zarar verir çıkarma demişti. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video işini görür menteşeyi ellemedi.