Laptop kapalıyken mouse ışığı yanmaya devam ediyor

1881mirac

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, laptop kapalıyken ve şarja takılı değilken mouse ışığı yanmaya devam ediyor. Bu ışığın yanması laptop şarjını azaltır mı? Eğer azaltıyorsa ışığın yanmasını nasıl engelleyebilirim?

Bende de oluyor çare USB çekiyorum ben sonra geri takıyorum

Bilgisayar kapalı olsada mouse kablo ile bilgisayara bağlıysa bataryadan güç çeker ver çalışır yani bilgisayarı kapattığınızda kabloyu çekin

Hızlı başlat özelliği açık olduğu için bilgisayar kapanınca aslında elektrik tam kapanmıyor. Bunun için BIOS'ta ErP Ready özelliğini kapatabilirsiniz veya hızlı başlatı kapatabilirsiniz.

Bilgisayarınızın BIOS ayarlarına girerek "Always On USB" özelliğini kapatabilirsiniz. BIOS'a genellikle bilgisayarınızı başlatırken belirli bir tuşa (örneğin, F2, DEL, ESC) basarak ulaşabilirsiniz. Bu ayar, bilgisayarınızın modeline ve markasına göre değişiklik gösterebilir.

Mouse kablolu mu?
Evet.

Teşekkür ederim, birazdan deneyeceğim. Peki bu ayarı kapatmazsam ve ışık yanmaya devam ederse cihazın şarjı azalır mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…