heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 21 Eylül 2022 #1 Nasıl yapılabilir? Bir yere gitmem gerekti Laptopumu kapatmak istiyorum ama oyunum kapanmamalı.
3 393654 Kilopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 7.084 Makaleler 1 Çözümler 37 21 Eylül 2022 #2 Öyle bir şey yapamazsınız. Uyku modunu deneyin
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.964 Çözümler 246 21 Eylül 2022 #3 heaqens dedi: Nasıl yapılabilir? Bir yere gitmem gerekti Laptopumu kapatmak istiyorum ama oyunum kapanmamalı. Genişletmek için tıkla... Kapanır hocam. Uykuyada alsan kapanır. Açık bırakmak zorundasın.
heaqens dedi: Nasıl yapılabilir? Bir yere gitmem gerekti Laptopumu kapatmak istiyorum ama oyunum kapanmamalı. Genişletmek için tıkla... Kapanır hocam. Uykuyada alsan kapanır. Açık bırakmak zorundasın.
heaqens Decapat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 120 Çözümler 1 21 Eylül 2022 #4 ReloadingData dedi: Kapanır hocam. Uykuyada alsan kapanır. Açık bırakmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Mesela ben bir şey denemiştim hocam güç düğmeme bas çek yaptığım zaman kapanıyor ancak açtığımda uygulamalar falan kalıyor bu oyunlar için de olabilir mi?
ReloadingData dedi: Kapanır hocam. Uykuyada alsan kapanır. Açık bırakmak zorundasın. Genişletmek için tıkla... Mesela ben bir şey denemiştim hocam güç düğmeme bas çek yaptığım zaman kapanıyor ancak açtığımda uygulamalar falan kalıyor bu oyunlar için de olabilir mi?