Laptop kapalıyken şarjı azalıyor

cunhanda

Centipat
Daha fazla  
2 gün önce HP marka bir laptop aldım, laptop kapalıyken 1 günde %10 civarında şarjı düşüyor. Bana çok geldi normal mi?

2 gün önce HP marka bir laptop aldım, laptop kapalıyken 1 günde %10 civarında şarjı düşüyor. Bana çok geldi normal mi?

Tamamen kapatmıyor olabilir misiniz? Mesela benim önceki Laptop'ta güç tuşuna bir kere basınca uyku moduna alıyordu, basılı tutunca kapanıyordu.

Hocam uyku moduna alıyorsanız gayet normaldir. Çünkü uyku modu olsa da güç harcamak zorunda kalabiliyor cihaz. Ama eğer cihaz tamamen kapandığında böyle yapıyor ise garip. Çünkü normalde böyle bir şey olmaması lazım kapalıyken (Direk her şey kapandığında uyku modu değil).

beni de rahatsız etti bu.% 3 falan olsa neyse de çok fazla geldi
Sıfır ama bataryası sorunlu olabilir o zaman.
umarım öyle değildir hocam

Bataryayı çıkartın kapattıktan sonra. Sorunlu mu değil mi anlarız belki.

beni de rahatsız etti bu.% 3 falan olsa neyse de çok fazla geldi

umarım öyle değildir hocam
Hocam şu sıralar çok görüyorum HP bilgisayar alıp 2 günde bataryası bozulan. Sanırım HP batarya üretmeyi pek beceremiyor gibi. Çünkü 3. parti bataryalar bile daha iyi oluyor.

Laptop kapalı iken bağlı konumda kulaklık, mouse, klavye varsa şarjın azalması normaldir. Yoksa bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…