Laptop kapandı açılmıyor

Talha Harun

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, benim PC 2 GB RAM, 1GB ekran kart. Ben (arkada DC açıkken) GTA SA'ya girdim ve oyunda mouse hareket etmiyordu, kamera dönmüyordu. Bende ayarlara gireyim bir dedim ESC'ye bastım PC kitlendi. Bekledim biraz hala açılmadı, bende power tuşuna basılı tutarak PC'yi kapadım ve açmak için bir daha power'e bastığımda açılmadı, bataryayı çektim denedim taktım denedim olmadı. 7 saat de bekledim hala açılmıyor ne olur yardımcı olun mağdurum.

Merhaba, benim PC 2 GB RAM, 1GB ekran kart. Ben (arkada DC açıkken) GTA SA'ya girdim ve oyunda mouse hareket etmiyordu, kamera dönmüyordu. Bende ayarlara gireyim bir dedim ESC'ye bastım PC kitlendi. Bekledim biraz hala açılmadı, bende Power tuşuna basılı tutarak PC'yi kapadım ve açmak için bir daha Power'e bastığımda açılmadı, bataryayı çektim denedim taktım denedim olmadı. 7 saat de bekledim hala açılmıyor ne olur yardımcı olun mağdurum.

Açılmıyor derken? Yani sıkıntı tam olarak ne? Paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim. Bir de Windows kaç?

Kankam birsürü şeyden kaynaklanıyor olabilir. Kuvvetle muhtemel işlemci sorunudur. Ancak uzman birinin bakması lazım hiç açılmıyor dersen birsürü sebep olabilir. Bir tamirciye gösterin. İnşallah yanma durumu vb olmamıştır.

Kankam bir sürü şeyden kaynaklanıyor olabilir. Kuvvetle muhtemel işlemci sorunudur. Ancak uzman birinin bakması lazım hiç açılmıyor dersen bir sürü sebep olabilir. Bir tamirciye gösterin. İnşallah yanma durumu vb olmamıştır.

Hiç açılmıyor.
Bir de PC ne onu söylersen bakabilirim belki.
Compaq presario cq56
Açılmıyor derken? Yani sıkıntı tam olarak ne? Paylaşırsanız belki yardımcı olabilirim. Bir de Windows kaç?
Windows 8.1 sorunum işte power e basınca pc açılmıyor ne fan çalışıyo ne ışık yanıyo
Statik elektrik toplanmış olabilir. Bütün girişlere takılı olanları çıkarın. Şarj aleti, mouse vb. Ardından 40 saniye kadar açma kapama tuşuna basılı tutun. Kesin olarak sorununuzu çözer mi, bilmiyorum ancak denemekte yarar var.
Olmadı.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı