Çözüldü Laptop kapandı açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Gentoo kurmustum KDE derlerken yemek yemeye gittim. Bir geldigimde PC kapanmisti. Ne şarj isigi yaniyor ne de sistem aciliyor. Yardimci olur musunuz?

şarj pilini ayır. Bataryanı cıkar. güc düğmesini basılı sakla 15 saniye! sonra 20'dak. bekle. ve sonra sadece Şarj Pilin tak ardından güc düğmesini bas bırak. acılmazsa demek cipsete giden voltaj Alqılamyor.
Gentoo kurmustum KDE derlerken yemek yemeye gittim. Bir geldigimde PC kapanmisti. Ne şarj isigi yaniyor ne de sistem aciliyor. Yardimci olur musunuz?

dediklerimi yap. haber beklyorum senden.

uzatmalı Priz kullanıyor musun.? ve duvarda olan Prize voltaj geliyor mu? ve Laptobun sarj Adabtöründe bir sıkıntı olup olmdığından emin olmlısın! her hangi Servisde bunların hic birini sormazlar senden. direk kendileri sorunu bulup uygulayarlar! ev icinde yapman gerekenleri olduğu söyledim!

Screenshot 2022-04-12 212900.jpg
2.jpg
3.jpg

Bana da olmuştu ama benim ekran kartım yanmıştı. Soğutucu tozdan çalışamaz duruma gelmiş ve arka planda çalışan uygulamalardan işlemci fazla ısınmış olabilir ya da direkt anakart GG olmuş olabilir

Artı -2 Eksi
Ekran kartı gitmiş olabilir benim ki masaüstü ama oyunda süre kasıyordum oyun açıktı gittim geldim siyah ekran olmuş ekran kartı bozulmuştu ama şarj almıyor dediniz anakart gitmiş olabilir çünkü ekran kartında cihaz açılır ama görüntü vermez.
2 tane ekran karti var biri gitse digeri cslismaz mi?
Evet şarj adaptörü.
Sarj adaptorunde sikinti yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı