Laptop kapandıktan sonra işlemci çalışmaya devam ediyor

793692

Decapat
Merhaba arkadaşlar. Bugün bir şey fark ettim. Laptopu dün kapattım ve bugün açtığımda işlemci çalışma süresi 21 saattir çalıştığını gördüm. Herhangi bir zararı var mıdır? PC kapalıyken ısınma gibi olaylar yaşar mı? Çünkü laptopu çantasına koyuyorum, ısınıyorsa büyük sıkıntı çıkarır.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-06 183206.png
    58,5 KB · Görüntüleme: 47
Zararları var mı peki? Çünkü laptop 5 saniyede açılıyor bu sayede.
Hızlı başlat ayarını kapatın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gayet normal bir sorun çıkmaz. Ama endişe ediyorsan arkadaşın dediği gibi Shift'e basılı tutarak kapatabilirsin.

Daha hızlı açılması için hızlı başlat açık. Denetim masasından kapatabilirsiniz, açık durmasının zararı yok ve ısınacağını sanmıyorum.

Teşekkür ederim hocam size. Bir sorum daha var. Açık mı kalması daha sağlıklı olur yoksa kapalı mı kalması?

Hızlı açılma açıkken 5 saniyede açılıyor. Kapatınca 15 saniyede açılıyor. Kapalı kalsın diye düşünüyorum.

Daha hızlı açılması için hızlı başlat açık. Denetim masasından kapatabilirsiniz, açık durmasının zararı yok ve ısınacağını sanmıyorum.

Son düzenleme:
Kapalı kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…