R rasitozbex Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 250 15 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ekran kapanıyor komple. Ama çalışma ışığı yanmaya devam ediyor. Klavyenin ışığı da yanıyor bazen yanmıyor. Hatta mouse basılı tutunca klavyenin ışıkları yanıyor elimi çekince ışık sönüyor. Neden olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Arkadaşlar bilgisayarı kapatıyorum ekran kapanıyor komple. Ama çalışma ışığı yanmaya devam ediyor. Klavyenin ışığı da yanıyor bazen yanmıyor. Hatta mouse basılı tutunca klavyenin ışıkları yanıyor elimi çekince ışık sönüyor. Neden olabilir?
witlaus Hectopat Katılım 14 Haziran 2020 Mesajlar 665 Çözümler 1 Yer Bursa 15 Haziran 2020 #2 Aynısını eski laptopumda yaşadım. Bende Windows 8.1 de oluyordu Windows 10'a geçiş yapınca geçti.
R rasitozbex Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 250 15 Haziran 2020 #3 witlaus dedi: Aynısını eski laptopumda yaşadım. Bende Windows 8.1 de oluyordu Windows 10'a geçiş yapınca geçti. Genişletmek için tıkla... Win 10 kullanıyorum zaten
witlaus dedi: Aynısını eski laptopumda yaşadım. Bende Windows 8.1 de oluyordu Windows 10'a geçiş yapınca geçti. Genişletmek için tıkla... Win 10 kullanıyorum zaten
Kokoreç232 Hectopat Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 207 Makaleler 1 Çözümler 2 1 Temmuz 2020 #4 Kapatma tuşuna basılı tut bir daha dene veya direk Win tuşuna bas ve kapata tıkla.
R rasitozbex Hectopat Katılım 16 Şubat 2020 Mesajlar 250 10 Temmuz 2020 #5 Kokoreç232 dedi: Kapatma tuşuna basılı tut bir daha dene veya direk Win tuşuna bas ve kapata tıkla. Genişletmek için tıkla... o şekilde pcnin ömrü kısalır. Bide oyun vs oynadıktan sonra yani pc uzun süre çalışınca oluyor bu sürekli bu şekilde
Kokoreç232 dedi: Kapatma tuşuna basılı tut bir daha dene veya direk Win tuşuna bas ve kapata tıkla. Genişletmek için tıkla... o şekilde pcnin ömrü kısalır. Bide oyun vs oynadıktan sonra yani pc uzun süre çalışınca oluyor bu sürekli bu şekilde