DiabloGG Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Dostlar merhaba. Monster Tulpar (Clevo) kasa bir cihazım var, kasada touch pad etrafında klavyede vs. parmak izleri yağ izleri vs. var ıslak bezle silmekten çekiniyorum. Temizleme için önerisi olan var mı?
Dostlar merhaba. Monster Tulpar (Clevo) kasa bir cihazım var, kasada touch pad etrafında klavyede vs. parmak izleri yağ izleri vs. var ıslak bezle silmekten çekiniyorum. Temizleme için önerisi olan var mı?
dangerninja Picopat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 436 15 Temmuz 2024 #2 Kolonya ile silebilirsiniz ya da etil alkol ile.
XxMena Decapat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Monster bakımına verin hocam.
K KeltoşBebek Decapat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 239 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Benim HP bir laptopum var üstüne cam sil sikip peceteyle siliyorum şu ana kadar bir şey olmadı.
DiabloGG Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 dangerninja dedi: Kolonya ile silebilirsiniz ya da etil alkol ile. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. XxMena dedi: Monster bakımına verin hocam. Genişletmek için tıkla... 6 ayda bir yapılıyor hocam Mayıs'ta yaptırdım en son. KeltoşBebek dedi: Benim HP bir laptopum var üstüne cam sil sikip peceteyle siliyorum şu ana kadar bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim bunu da. Farklı tavsiyesi olan varsa açığım arkadaşlar?
dangerninja dedi: Kolonya ile silebilirsiniz ya da etil alkol ile. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim hocam. XxMena dedi: Monster bakımına verin hocam. Genişletmek için tıkla... 6 ayda bir yapılıyor hocam Mayıs'ta yaptırdım en son. KeltoşBebek dedi: Benim HP bir laptopum var üstüne cam sil sikip peceteyle siliyorum şu ana kadar bir şey olmadı. Genişletmek için tıkla... Deneyeceğim bunu da. Farklı tavsiyesi olan varsa açığım arkadaşlar?
lanex.ez Centipat Katılım 7 Ekim 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #6 Gözlük camı temizleyici sıkıyom beze öyle silıyorum ben Excalibur G870 var.