Çözüldü Laptop kasasındaki vida takma yeri çıktı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

klanea

Centipat
Daha fazla  
Excalibur G870 kullanıyorum, laptop kasasını açmaya çalışırken kasa kapağındaki vida yeri çıkmış. Ne yapabilirim?

Tam olarak burası.

Dosya Ekleri

• 20250609_165425.jpg
    20250609_165425.jpg
    139,1 KB · Görüntüleme: 45
Çözüm
Garantisi yoksa, orada vida yokmuş gibi davranabilirsiniz. Varsa japonla yapıştırmak çözüm olabilir.
Tam adı ne olarak geçiyor bilmiyorum. Ben de şu an o yapıştırıcıdan arıyorum. İnternette "Laptop hamur yapıştırıcı" şeklinde arattığımda birkaç ürüne denk geldim ama aynısı mı emin değilim. Yapıştırıcının kendisiyle laptop tamir videolarında çok karşılaşmıştım.

"Sun-Fix" olarak geçiyormuş galiba. Tam da videolarda gördüğüm gibi iki renk hamuru karıştırıyorlar bu üründe.
Aaa bu ne hoş bir şeymiş efendim. Yeşerdim resmen. Bende bunu araştırayım. İnsanlar radyatör bile yapıştırmış.

Aaa bu ne hoş bir şeymiş efendim. Yeşerdim resmen. Ben de bunu araştırayım. İnsanlar radyatör bile yapıştırmış.
Laptop menteşe tamirlerinde çok sık kullanılıyor videolarda gördüğüm kadarıyla. Hatta az önce okuduğum bazı forum gönderilerinde donduğu zaman koparmanın çok zor olduğunu söylemişler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı