Aaa bu ne hoş bir şeymiş efendim. Yeşerdim resmen. Bende bunu araştırayım. İnsanlar radyatör bile yapıştırmış.Tam adı ne olarak geçiyor bilmiyorum. Ben de şu an o yapıştırıcıdan arıyorum. İnternette "Laptop hamur yapıştırıcı" şeklinde arattığımda birkaç ürüne denk geldim ama aynısı mı emin değilim. Yapıştırıcının kendisiyle laptop tamir videolarında çok karşılaşmıştım.
"Sun-Fix" olarak geçiyormuş galiba. Tam da videolarda gördüğüm gibi iki renk hamuru karıştırıyorlar bu üründe.
![]()
Sun-Fix KAYNAK MACUNU 40GR - Fiyatı, Yorumları
Sun-Fix KAYNAK MACUNU 40GR yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Sun-Fix Sunfix Sun-fix Universal Kaynak Macun Yapıştırıcı 40gr+40gr (İKİ ADET) - Fiyatı, Yorumları
Sun-Fix Sunfix Sun-fix Universal Kaynak Macun Yapıştırıcı 40gr+40gr (İKİ ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Laptop menteşe tamirlerinde çok sık kullanılıyor videolarda gördüğüm kadarıyla. Hatta az önce okuduğum bazı forum gönderilerinde donduğu zaman koparmanın çok zor olduğunu söylemişler.Aaa bu ne hoş bir şeymiş efendim. Yeşerdim resmen. Ben de bunu araştırayım. İnsanlar radyatör bile yapıştırmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.